PARTIJA ŽIVOTA

HEZONJA ODIGRAO UTAKMICU KARIJERE: Ovdje pogledajte osam trica i 28 poena Super Marija

Hrvatski košarkaš Mario Hezonja odigrao je najbolju utakmicu otkad je u NBA ligi, možda i najbolju u profesionalnoj karijeri

Ozljede koje su poharale momčad Orlando Magica dale su priliku Mariju Hezonji da pokaže što zna i koliko može u konkurenciji najboljih svjetskih košarkaša. Priliku koju je on u noći na ponedjeljak ugrabio objema rukama u 31:29 minuta akcije na parketu.

Odigrao je Hezonja upravo spektakularno protiv Detroit Pistonsa pokazavši raskoš talenta kojeg je propustio pokazati publici u NBA ligi otkad je u nju stigao, što zbog vlastitih razloga, što zbog ostalih, vanjskih faktora koji su na to utjecali. Ono što je pokazao bilo je ono što je publika koja navija za Orlando od njega očekivala otkad ga je Magic izabrao kao petog na draftu 2015. godine, ono što su gledali u kraćim zapisima na YouTubeu.

U Detroitu je publika to imala priliku vidjeti uživo, njegovu kanonadu iza crte za tricu odakle je pogađao 8-12 (ukupno 10-18), a tome pridodao i šest uhvaćenih lopti i tri osvojene. Bio je Hezonja dio startne postave Magica i najbolji strijelac utakmice koju je njegov sastav ipak izgubio rezultatom 110-114.

 

Povratak na Net.hr