HEZONJA O DOLASKU U PARTIZAN: 'Ima jos vremena, tko zna sto donosi novi dan'

Mladi hrvatski kosarkas Mario Hezonja sve je veca zvijezda. Sjajne igre u dresu Barcelone, atraktivna zakucavanja, ukradene lopte, fantastican sut – sve ga je to ucinilo zanimljivim medijima, ne samo hrvatskim i spanjolskim.

U srpskom dnevniku Blicu je tako osvanuo intervju s 20-godisnjim Dubrovcaninom, a svakako najzanimljivije pitanje se odnosilo na neostvareni transfer u Partizan. Naime, prije nego sto je 2012. potpisao za Barcelonu, nagadalo se da bi mogao zavrsiti u Beogradu.

“Odlicno poznajem ljude iz Partizana, ali nije bilo konkretnog dogovora da predem u Beograd prije potpisa za Barcelonu. U svakom slucaju, ima jos vremena, na pocetku sam karijere i tko zna sto donosi novi dan”, prenosi Blic Hezonjinu izjavu.

Dodao je talentirani kosarkas da mu je cilj napredovati u svim segmentima igre, a o reprezentaciji Hrvatske i ovogodisnjem Eurobasketu je istaknuo:

“Nisam jos razmisljao o Eurobasketu. Trenutno sam koncentriran samo na Barcelonu i obveze koje nas ocekuju do kraja ove sezone. Jos ne znam hocu li se naci na prvenstvu.”

Povratak na Net.hr