GOLDEN STATE NA POBJEDU OD 'METLE': / Prvaci i u Portlandu bolji od Trail Blazersa

Image

Golden State su do treće pobjede u seriji predvodili Draymond Green i Steph Curry

19.5.2019.
10:08
VOYO logo

Branitelji naslova prvaka NBA Golden State Warriorsi nalaze se na jednu pobjedu od petog finala sjevernoameričke košarkaške lige nakon što su sinoć u trećoj utakmici finala Zapadne konferencije sa 110:99 pobijedili Portland Trail Blazerse na njihovom terenu.

Golden State su do treće pobjede u seriji predvodili Draymond Green i Steph Curry. Green je upisao svoj sedmi postsezonski triple-double u karijeri sa 20 koševa, 13 skokova i 12 asistencija, a Curry je utakmicu završio sa 36 koševa, od čega je 21 zabio u drugom poluvremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Warriors u i ovu utakmicu odigrali bez ozlijeđenog Kevina Duranta, a do plasmana u finale NBA će pokušati doći u četvrtoj utakmici koja se igra u ponedjeljak u Portlandu.

Golden State je odlično odigrao obranu i u drugom poluvremenu su ograničili Trail Blazerse na 33 koša, nakon što su u prve dvije četvrtine domaćini ubacili 66 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I drugu utakmicu zaredom Golden State je dominirao u trećoj četvrtini nakon što je na poluvremenu zaostajao 13 koševa. Nakon četiri minute u trećoj četvrtini Warriorsi gube 73-59, ali onda rade seriju 18-3 i dolaze prvi put u vodstvo 77-76 minutu i 54 sekunde prije kraja treće četvrtine.

Thompson je ubacio 19 koševa za Golden State, dok su kod Portlanda najbolji bili CJ McCollum sa 23 koša i Damian Lillard sa 19.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo