ZABUNA

GAF KOJI JE ODJEKNUO SVIJETOM: Zamijenio Hrvata – Srbinom! ‘Proklet bio, zašto si otišao u Indianu?!’

Američki sportski novinar Holden Walter-Warner napravio je gaf nakon što je na društvenim mrežama objavio kako je sjajni srpski šuter Bogdan Bogdanović prešao u Indiana Pacerse.

Nije prešao Bogdan Bogdanović (24) u Pacerse, nego hrvatski Bojan Bogdanović (28) koji je prelaskom u Indianapolis, inače najkošarkaškiji grad u SAD-u, postao najplaćeniji hrvatski sportaš.

BABO PORUŠIO SVE REKORDE: Bogdanović ima novi klub, a imat će i najveću plaću od svih hrvatskih sportaša

Ugovor je u petak potpisan na dvije godine, a Bogdanović će za to vrijeme zaraditi 21 milijun američkih dolara. Što se tiče Bogdana Bogdanovića, on je prije nekoliko dana stavio potpis na vjernost Sacramento Kingsima.

Američki mediji i navijači prethodnih su dana radili pogreške u vidu jer su znali zamjeniti dvojicu Bogdanovića koji posjeduju sjajne košarkaške vještine. Očito su slična imena i ista prezimena zbunila i Holdena Waltera-Warnera.

“A ja sam mislio da su ga Kingsi jučer potpisali. Proklet bio, Bogdane Bogdanoviću”, napisao je američki novinar na svojem službenom Twitter profilu.

Serbia’s shooting guard Bogdan Bogdanovic (C) vies with Croatia’s shooting guard Bojan Bogdanovic during a Men’s quarter final basketball match between Serbia and Croatia at the Carioca Arena 1 in Rio de Janeiro on August 17, 2016 during the Rio 2016 Olympic Games. / AFP PHOTO / Mark RALSTONFoto: AFP

Brojni navijači su potom objasnili novinaru da je napravio grešku.

Povratak na Net.hr