GADNA OZLJEDA ZVIJEZDE GOLDEN STATEA: / Curry nakon izvrnuća gležnja napustio svlačionicu na štakama

Image
Foto: Screenshot

Golden State Warriorsi slavili su nakon preokreta protiv New Orleans Pelicansa, ali ono što zabrinjava njhove navijače, ali i sve fanove NBA diljem svijeta je ozljeda Stepha Currya.

5.12.2017.
8:13
Screenshot
VOYO logo

Gubili su Warriorsi na poluvremenu čak 20 razlike, ali u drugi dio utakmice kao da je ušla neka druga momčad te su uspjeli nadoknaditi zaostatak i pobijediti 10 razlike (125-115).

Veliku ulogu u tom povratku imao je jedan od najboljih igrača Warriorsa Steph Curry, koji je ubacio 31 koš. Na to je pridodao 11 asistencija i pet skokova. Ulaskom u posljednju minutu sve je izgledalo odlično za Golden State, ali tada se dogodilo najgore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Curry je pokušao presjeći jedno dodavanje igrača Pelicansa koje je išlo prema E’Twaun Mooreu, ali je stao na nogu igrača Pelicansa i gadno izvrnuo gležanj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Moore je primio loptu i zabio tricu te doveo svoju momčad na sedam koševa zaostatka, a Curry je već u idućem napadu svoje momčadi s grčem na licu napustio teren bolno šepajući. Naravno, na teren se više nije vraćao, a svlačionicu je napustio na štakama kako bi otišao ne slikanje bolnog zgloba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sa slikanja se vratio s ledom na nozi, a što su snimke pokazale još nije poznato.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo