FINSKO ČUDO OD KOŠARKAŠA NAPRAVILO ŠOU U WASHINGTONU: / Prozvali ga prije utakmice i onda je - poludio!

Image
Foto: Profimedia

Lauri Markkanen se probudio i odigrao jednu od najboljih utakmica sezone

19.12.2019.
7:21
Profimedia
VOYO logo

Imala je publika u Verizon Centru u Washingtonu dosta toga vidjeti u utakmici protiv gostujućih Chicago Bullsa. U noći sa srijede na četvrtak po hrvatskom vremenu dvoboj je otišao u produžetak u kojem je na kraju pobijedio Chicago 110:109. Najzaslužniji za pobjedu bila je finska košarkaška zvijezda Lauri Markkanen (22), za svojim ponajboljim učinkom sezone od 31 poen, uz šut iz igre 12-19, 9 skokova i 5 od 10 trica za 37 minuta igre. Sažetak dvoboja možete pogledati - OVDJE.

Image
SENZACIONALNI BOGDANOVIĆ RASTURIO ORLANDO: /

Moćni Babo čudesnom serijom preokrenuo utakmicu, Zubac slavio u hrvatskom obračunu

Image
SENZACIONALNI BOGDANOVIĆ RASTURIO ORLANDO: /

Moćni Babo čudesnom serijom preokrenuo utakmicu, Zubac slavio u hrvatskom obračunu

Vruć Finac

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talentirani košarkaš iznad kojeg ove sezone stoji dosta upitnika tako je na najbolji način odgovorio na kritike i sumnje. Ugledni američki NBC Sport kao da ga je prozvao tekstom koji je osvanuo uoči utakmice, s naslovom: "Što se događa s Laurijem Markkanenom?"...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pisanje NBC-a

"To je pitanje koje se postavlja u košarkaškim krugovima, u trenutku dok se približavam jednomjesečnom obilježavanju regularnog dijela sezone. Ovaj All Star potencijal bori se sa šutom i proživljava najgori šuterski period karijere. Markkanen je sezonu otvorio bombastično, postigavši ​​35 koševa i ubacio 17 skokova na otvaranju sezone u Charlotteu. No, od te noći srozao se na 36,2%, što je daleko manje od prosjeka u karijeri od 42,6%. Još je lošiji sa 26,8% za tricu, u usporedbi s prosječnim postotkom u karijeri od 35,2%. Prošle sezone Markkanen je tricu gađao 43%, a kao novajlija 45%", stoji u tekstu spomenutog medija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lauri Markkanen kao da je najavio prekid lošijeg igračkog perioda izjavom:

'Neće tako biti zauvijek'

"Svi su probili taj led u jednom trenutku. Kad budem imao više samopouzdanja, vjerujući da će svaki šut ući, onda će krenuti. Strijelci prolaze kroz krize. Neće tako biti zauvijek Ne znam što bih drugo rekao".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče utakmice Wizardsa i Bullsa, za napomenuti da su Markannen i Zach LaVine kombinirali 55 poena. LaVine je ubacio 24 uz 5 skokova i asistencija, te tri ukradene lopte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gosti iz "grada vjetra" uspijeli su preokrenuti dvoboj u posljednjoj četvrtini, odnosno nadoknaditi deficit od 18 poena, 8:21 prije kraja rezultat je bio 93:75 ali na kraju su se Bullsi veselili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nema Dončića, nema pobjeda za Dallas

Što se tiče ostalih dvoboja, za spomenuti kako su Dallas Mavericksi izgubili na svom parketu od Boston Celticsa rezultatom 109:103. OVDJE možete vidjeti što se sve događalo u American Airlines Centru u Dallasu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slovenski megaigrač koji je zapanjio Ameriku Luka Dončić zbog ozljede nije igrao za Dallas drugu utakmicu za redom. Slovenac se oporavlja od ozljede gležnja, a praktički je propustio treću utakmicu zaredom jer je u utakmici protiv Miamija u kojoj se ozlijedio odigrao samo dvije minute.

Dallas se dobro držao sinoć bez njega. Međutim, Celticsi su ih slomili obranom u trećoj četvrtini, a nakon toga su povećali prednost. Kemba Walker bio je najbolji u redovima Bostona s 32 poena, pet skokova i tri asista, dok je Dallas predvodio Kristaps Porzingis s 23 poena i 13 skokova. Predviđa se kako bi se Luka Dončić najranije mogao vratiti 26. prosinca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Pregled rezultata utakmica NBA lige odigrane noćas po hrvatskom vremenu

leveland Cavaliers - Charlotte Hornets 100:98 (Ante Žižić nije ulazio u igru za Cleveland) Detroit Pistons - Toronto Raptors 99:112 Washington Wizards - Chicago Bulls 109:110 (produžeci) Philadelphia 76ers - Miami Heat 104:108 Minnesota Timberwolves - New Orleans Pelicans 99:107 Oklahoma City Thunder - Memphis Grizzlies 126:122 Denver Nuggets - Orlando Magic 113:104 Dallas Mavericks - Boston Celtics 103:109 Portland Trail Blazers - Golden State Warriors 122:112 (Mario Hezonja nije ulazio u igru za Portland)

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo