Realovca mrze jednako kao Dražena Petrovića

Španjolski dnevnik Marca stao je u obranu košarkaša Real Madrida Rudyja Fernandeza kojeg je francuski magazin Basket Hebdo proglasio najomraženijim igračem u Europi.

10.1.2014.
16:28
VOYO logo

Fernandez je jedna od ključnih figura Reala u zasad savršenoj sezoni u kojoj je kraljevski klub ostvario maksimalnih 11 pobjeda u Euroligi i 14 u španjolskom prvenstvu.

No, isto je tako 28-godišnji krilni igrač jedan od najneomiljenijih na parketima zbog prgavog ponašanja i nerijetkih provokacija suparnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenuti Basket Hebdo ga je optužio za često nesportsko ponašanje, ali Marca u svemu vidi francuski jal, nastao iz rivaliteta između francuske i španjolske reprezentacije posljednjih godina. Madridski dnevnik tako podsjeća na sramotnu agresiju Nicolasa Batuma na Juanu Carlosu Navarru i Ronnyja Turiafa na Fernandezu.

U zaključku se Marca dotaknula i dviju legendi - našeg Dražena Petrovića i Talijana Dina Meneghina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mnoge su velike figure u povijesti europske košarke bile priznate i cijenjene zbog svoje strastvenosti, a u isto su ih vrijeme suparnici mrzili i ocrnjivali. Dražen Petrović i Dino Meneghin su dva sjajna primjera", zaključuje Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo