DVOJICA HRVATA MOGLA BI U KUĆU SLAVNIH: / Je li ovo napokon godina Tonija Kukoča?

Image
Foto: PIXSELL

Kukoču se ukazuje nova prilika da otvori vrata košarkaške besmrtnosti

25.12.2018.
11:12
PIXSELL
VOYO logo

Posljednji dani prosinca sa sobom donose i rođendan košarke, a usporedno s njime i popis igrača koji mogu biti izbarani za ulazak u Košarkašku kuću slavnih u sljedećoj godini. Na popisu se nalaze i imena dvojice Hrvata, oni su, navodi 24sata.hr, Toni Kukoč i Giuseppe Gjergja.

Rađa ušao prošle godine

Kukoču se tako ukazuje nova prilika da otvori vrata košarkaške besmrtnosti na jednak način na koji je to ove godine napravio njegov suigrač iz splitskog kluba i reprezentacije Dino Rađa. Kukoč, trostruki NBA prvak s Chicago Bullsima i najbolji šesti igrač najjače košarkaške lige svijeta, trostruki prvak Europe i igrač pet puta proglašavan za najboljeg europskog košarkaša, mjesto u društvu košarkaških besmrtnika svakako zaslužuje, a hoće li se onde i naći znat će u ožujku sljedeće godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Društvo bi svjetskom i europskom prvaku te osvajaču olimpijskih srebra mogao činiti i legendarni zadarski košarkaš Giuseppe Gjergja, osvajač dva svjetska srebra i izbornik pod kojim je Hrvatska osvojila svjetsku broncu 1994. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo