Duguju 500.000 kuna jer nisu plaćali račune!

Cibona se polako izvlači iz dugova, ali svakog dana na adresu zagrebačkog kluba stigne nova 'čestitka' nekog od brojnih vjerovnika koji su shvatili da je novi direktor napokon nabavio nešto novca.

2.3.2011.
15:08
VOYO logo

Tročlano Cibonino vodstvo nastavlja borbu s otplatom dugova. Otkako je preuzeo taj posao, direktor Zdenko Antunović uplatio je svakome igraču po 50.000 kuna te tako riješio dugove prema stanodavcima igrača.

"U srijedu ćemo početi rješavati dugovanja prema stanodavcima naših igrača. Naslijedili smo 320.000 kuna takvih dugova, a jedan moj prijatelj će u srijedu platiti 60.000 kuna", objasnio je direktor Antunović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I taman kada je račun kluba trebao biti odblokiran, stigla je nova 'čestitka' - ovrha za neplaćeni odvoz smeća od 500.000 kuna. Potvrdio je to u razgovoru za net.hr tajnik kluba Marko Filipović.

"Da, taj iznos je, doduše, nešto manji od 500.000 kuna, ali to je to", izjavio je Filipović te dodao kako se spomenuti iznos nakupio u zadnjih godinu i pol dana, a u njega su uračunate i kamate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sa svojim potraživanjima prema Ciboni javila se i medijska grupacija IKO Kabel TV. Vlasnici prava za Euroligu traže od Cibone 160.000 eura, pri čemu će klub pokušati i njihova potraživanja prepoloviti.

U KK Zagrebu nemaju takvih problema. Više razmišljaju o tome kako će bez najboljeg igrača Luke Žorića složiti momčad za sljedeću sezonu. Luka je dobio garanciju da će ga klub pustiti, jer radi se o dva milijuna vrijednom trogodišnjem ugovoru s Unicajom iz Malage, a Zagreb bi trebao dobiti odštetu od pola milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201103010347006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo