DROGA, ALKOHOL I DEPRESIJA UNIŠTILI SU MU KARIJERU: / Dvostruki NBA prvak dotaknuo novo dno

Image
Foto: Profimedia

U ligi u kojoj se igra hakl 3 na 3 organizatori su njegovu momčad poslali kući zbog "nepoštovanja kompetitivnih standarda"

11.7.2019.
22:54
Profimedia
VOYO logo

Kakav je to igrač nekad bio. Nema boljih riječi koje opisuju razliku između nekadašnjeg i sadašnjeg fizičkog i psihičkog stanja američkog košarkaša Lamara Odoma. Dvostruki NBA prvak s 39 godina na leđima pokušao se vratiti na staze stare slave u Big3 ligi koja se igra u pauzi NBA sezone.

Nije baš uspjelo. U ligi u kojoj se igra hakl 3 na 3 organizatori su njegovu momčad poslali kući zbog "nepoštovanja kompetitivnih standarda", kako su službeno objavili. ostatak njegove momčadi činili su bivši uspješni NBA igrači Jermaine O'Neal, Baron Davis i Bonzi Wells.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
LJETNA NBA LIGA: /

Odličan nastup mladog hrvatskog košarkaša u porazu San Antonio Spursa

Image
LJETNA NBA LIGA: /

Odličan nastup mladog hrvatskog košarkaša u porazu San Antonio Spursa

Inače, Wells je također poznat po ekscesima za svojih igračkih dana. Upamćen je kao poznati NBA prgavac i član zloglasnig Portland Jail Blazersa, dok je Jermaine O'Neal bio protagonist najvećeg skandala na utakmici NBA lige - tučnjave Pistonsa i Pacersa poznate pod nazivom Malice at the Palace. Zgodna družina dala je sebi naziv Enemies.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sebi najgori neprijatelj

Da Odom nije bio neprijatelj samom sebi, njegova karijera bila bi fantastična. S Lakersima je osvojio naslove prvaka 2009. i 2010. godine, ali njegov odlazak u Dallas i raspadanje šampionske generacije Lakersa donijelo mu je probleme s depresijom, a time i s drogom i alhoholom. Poznat je i po reality showu u kojem je bio zvijezda sa svojom suprogom Khloe Kardashian.

Događaj koji je zauvijek promijenio njegov život i obilježio ga kao teškog ovisnika je predoziranje kokainom i viagrom u Las Vegasu, gdje je pronađen u teškom stanu. Preživio je komu, a na kraju se iz teške situacije ipak izvukao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od tog se trena pokušava vratiti košarci, ali njegovi pokušaji uglavnom završavaju ovako.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo