DRAGAN BENDER IZJEDNAČIO REKORD KARIJERE: / Hrvatski reprezentativac ima dobro namještenu ruku

Image
Foto: AFP

Samo tri utakmice odigrane su u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta u noći na ponedjeljak i nastupio je u njima samo jedan hrvatski košarkaš.

27.11.2017.
8:27
AFP
VOYO logo

Phoenix Sunsi pritom su bili jedina momčad tog dana u rasporedu koja nije stigla do gostujuće pobjede, doduše imali su i najjačeg suparnika. Svedeno na brojke, Minnesota Timberwolvesi su slavili 119-108 protiv Sunsa, predvođeni raspoloženim trojcem kojeg su činili Karl-Anthony Towns (32 poena, dvanaest skokova), Jimmy Butler (25 koša, četiri skoka, pet asistencija) i Andrew Wiggins (21 poen, pet skokova, četiri asistencije).

Neigranjem Devina Bookera oslabljene Sunse učinkom je predvodio Mike James s 26 ubačenih koševa, pet uhvaćenih lopti i sedam asistencija. Dragan Bender je odigrao više od 21 minute i za to vrijeme pospremio tri od četiri pokušaja za tri poena. U pitanju je izjednačenje njegova rekorda kada su dalekomentni šutevi u pitanju, a tih devet koševa i spomenuta četiri šuta bili su mu i jedini na utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koliko se dobro u zadnje vrijeme Bender osjeća iza crte za tricu kazat će sljedeći podatak – u posljednjih devet utakmica ubacio ih je 15 iz 29 pokušaja što iznosi izvrsnih 51,7 posto. Ono što nije dobro za njegovu momčad, u tom razdoblju Sunsi su upisali šest poraza.

Brooklyn Netsi su uz 24 koša DeMarrea Carrolla slavili kod Memphis Grizzliesa 98-88, a Miami Heat predvođen s 24 poena Gorana Dragića kod omjerom najslabije momčadi lige Chicago Bullsa. Završilo je 100-93.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NBA liga, rezultati:

Chicago Bulls - Miami Heat 93-100

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Minnesota Timberwolves - Phoenix Suns 119-108

Memphis Grizzlies - Brooklyn Nets 88-98

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo