DOUBLE-DOUBLE: Šarićeva najsvestranija partija dosadašnjeg dijela NBA karijere

Image

Philadelphia 76ersi, NBA klub za koji nastupa hrvatski košarkaški reprezentativac Dario Šarić, niti nakon sedme utakmice u sezoni ne zna za pobjedu.

10.11.2016.
8:34
VOYO logo

Pobjedu je domaćinu donio Paul George koji je postigao koš za produžetak i sedam od ukupno 13 Indianinih poena u tom dijelu susreta i pritom se zaustavio na 28 koševa i osam uhvaćenih lopti. Dva poena više od njega u pobjedu Pacersa ugradio je Jeff Teague koji je imao i devet dodavanja za koš.

Dario Šarić odigrao je dobru utakmicu za 76erse koji nisu mogli računati na Joela Embiida. Po prvi put u svojoj tek započetoj NBA karijeri stigao je do double-double učinka okončavši susret s 14 ubačenih koševa i 12 uhvaćenih lopti pod obručima. Uz po tri asistencije i izgubljene lopte imao je i dva blokirana šuta suparničkih igrača. Iz igre je gađao 5-9, od čega 2-2 za tri poena. Utakmica u kojoj je ubacio najviše poena (21) i dalje ostaje ona protiv Orlanda odigrana prvog dana studenog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vine.co/v/5j0qBemxpUB

Tužni Šarić

"Čudno je to sve. Svaki dan dolazite na trening, pokušavate biti bolji, pokušavate na utakmicu prenijeti ono što vježbate, a kad dođe utakmica... Ne znam što bih rekao. Izgubili smo ponovno zbog jedne lopte", utučen je nakon susreta bio Šarić koji je dodao i ovo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nikad u životu nisam imao ovakav omjer, to mi je neobično. Ali u redu, nastavimo li ovako raditi, davati svoj maksimum na treninzima i ta pobjeda će doći. Nadam se da će to biti već u sljedećoj utakmici, smatram da smo to zaslužili. Igramo dobro, u egalu smo sa svim suparnicima, bili smo takvi i protiv prvaka iz Clevelanda, no u svlačionici nakon svake utakmice prevladavaju isti osjećaji."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bogdanović slab, Hezonja dobar

Poraz su upisali i Bojan Bogdanović i njegovi Brooklyn Netsi od kojih su bolji bili gradski rivali New York Knicksi rezultatom 110-96. Bogdanović nije imao svoju večer pa je za nešto više od 28 minuta igre ubacio tek šest poena promašujući iz igre 2-9, od čega sva tri pokušaja iza crte za tricu. Dobar je zato bio Justin Hamilton, bivši krilni centar Cibone koji je bio na popisu hrvatske reprezentacije za nastup na Olimpijskim igrama, no i sam se povukao s njega kako mu ne bi propao dolazak u Netse. Ubacio je 21 koš i imao četiri skoka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U porazu Orlando Magica protiv Minnesota Timberwolvesa, a bilo je 107-123, Mario Hezonja i Damjan Rudež upisali su minutažu. Rudež je ostao bez učinka u tri minute igre, dok je Hezonja odigrao 14 minuta i lijepo ih iskoristio. Ubacio je 11 poena iz igre gađajući 4-8. Odličan je kod Minnesote bio Zach LaVine s 37 poena (trica 7-9), dok je Andrew Wiggins dodao 29.

Bender bez koša

Na parketu je bio i Dragan Bender koji je u trećoj pobjedi Phoenix Sunsa ostao bez napadačkog učinka. Za osam minuta ogleda protiv Detroit Pistonsa šutirao je 0-4, izgubio jednu loptu i upisao četiri osobne pogreške.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenimo i da se Golden State lako obračunao s Dallasom uz 28 poena (i deset skokova) Kevina Duranta, te po 24 Stephena Curryja i 20 Klaya Thompsona, odnosno da su domaći poraz upisali San Antonio Spursi. Svladali su ih košarkaši Houston Rocketsa predvođeni triple-doubleom Jamesa Hardena koji je susret završio s 24 poena, 12 skokova i 15 asistencija. Imao je i osam izgubljenih lopti.

NBA liga, rezultati:

Charlotte Hornets - Utah Jazz 104-98

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Indiana Pacers - Philadelphia 76ers 122-115 (produžetak)

New York Knicks - Brooklyn Nets 110-96

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Orlando Magic - Minnesota Timberwolves 107-123

Washington Wizards - Boston Celtics 118-93

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atlanta Hawks - Chicago Bulls 115-107

Oklahoma City Thunder - Toronto Raptors 102-112

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Phoenix Suns - Detroit Pistons 107-100

San Antonio Spurs - Houston Rockets 99-101

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golden State Warriors - Dallas Mavericks 116-95

LA Clippers - Portland Trail Blazers 111-80

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo