DONČIĆ POSRAMIO AYTONA U IZRAVNOM OKRŠAJU: / Lakersi bez LeBrona pobijedili Detroit, briljirao Kuzma

Image
Foto: AFP

Ivica Zubac odigrao je sjajne 23 minute u pobjedi Lakersa, dok je Bojan Bogdanović bio prosječan za Pacerse

10.1.2019.
8:15
AFP
VOYO logo

Dvoboj Lakersa i Pistonsa obilježio je Kyle Kuzma, maksimalno je iskoristio situaciju u kojoj nije bilo LeBrona Jamesa kako bi ostvario utakmicu mlade karijere. Utakmicu je završio s 41 poenom, a Lakersi su pobijedili dvije povezane utakmice prvi put otkada se ozlijedio James, uz njega i Rajon Rondo. Ivica Zubac odigrao je kvalitetnu utakmicu kao zamjena za JaValea McGeeja. Igrao je 23 minute, upisao 11 poena, devet skokova, po jednu asistenciju i osvojenu loptu.

Pacersi su usred hladnog zimskog dana u povijesnom Bostonu ostali zamrznuti na -27, jedan od najtežih poraza sezone. Naravno, kada jedna momčad primi 135 poena govori se samo o izuzetno lošoj obrani koja je očiti problem. Bojan Bogdanović imao je tešku večeru, u 24 minute provedene na parketu zabilježio je sedam poena, po tri skoka i asistencije te jednu osvojenu loptu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Derbi večeri otišao na stranu Grka

Luka Dončić ponovno je dominirao u pobjedi Dallasa nad Phoenixom. Slovenski 19-godišnjak jedini je rookie ove sezone koji je u više navrata postigao 30+ poena ove sezone (četiri puta), a u ovom susretu suočio s prvim pickom lanjskog drafta, Deandreom Aytonom koji je odigrao utakmicu za zaborav.

Derbi večeri igran je u Houstonu gdje su gledatelji imali priliku vidjeti okršaj Jamesa Hardena i Giannisa Antetokounmpa. Iako je njihov miljenik ponovno bio sjajan s 42 poena i 11 skokova, grčka senzacija odnijela je pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi rezultati:

Boston-Indiana 135:108 Washington-Philadelphia 123:106 Brooklyn-Atlanta 116:110 Houston-Milwaukee 109:116 Memphis-San Antonio 96:86 New Orleans-Cleveland 140:124 Dallas-Phoenix 104:94 Utah-Orlando 106:93 Portland-Chicago 124:112 LA Lakers-Detroit 113:100

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo