DONČIĆ NEVJEROJATNOM SERIJOM SLOMIO ROCKETSE: / Babo odličan u pobjedi nad Kingsima

Image
Foto: AFP

Hrvatski predstavnici upisali su miješan učinak u još jednoj NBA večeri

9.12.2018.
8:21
AFP
VOYO logo

Šarićevi Minnesota Timberwolwesi izgubili su od Portlanda 113:105 i pokazali da bez Covingtonova doprinosa u obrani oni nisu ista momčad. Dario Šarić na terenu je proveo 23 minute, istaknuo se stopostotnim učinkom. Upisao je osam poena (3-3, trica 2-2), pet skokova, tri asistencije i osvojenu loptu.

Indiana Pacersi povezali su dvije pobjede u back-to-back utakmicama u dvije noći zaredom, nakon slavlja u Orlandu svladali su Sacramento Kingse pred svojim navijačima. Victor Oladipo propustio je desetu uzastopnu utakmicu, no čini se kako su Pacersi naučili igrati bez svog najboljeg igrača. Hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović Kingsima je ubacio 18 (5-13, trica 1-4, sl. bacanja 7-7), dodao je četiri skoka, dvije asistencije i izgubljenu loptu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dončić kreirao preokret

Houston Rocketsi odigrali su solidnu utakmicu uz odlične partije Jamesa Hardena i Chrisa Paula, ali to im nije bilo dovoljno za pobjedu protiv Mavericksa koje je spasio Luka Dončić. Slovenac je sam kreirao niz od 11-0 pogađavši iz različitih situacija i kreirao preokret. Bila je to deveta uzastopna domaća pobjeda Dallasa. Dončić je završio s 21 poenom i sedam skokova.

U njujorškom derbiju, Brooklyn je slavio u Madison Square Gardenu. Mario Hezonja, kao član početne petorke Knicksa, igrao je 27 minuta, postavio je i sasvim solidan učinak. Upisao je 12 poena (4-8, trica 3-4, sl. bacanja 1-2), pet skokova i asistenciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ante Žižić nije ulazio u igru u pobjedi Clevelanda nad Washington Wizardsima, a Ivica Zubac dobio je pune tri minute u laganoj pobjedi Lakersa u Memphisu u kojima nije uputio niti jednu loptu prema košu protivnika.

Svi rezultati:

Dallas-Houston 107:104 Indiana-Sacramento 107:97 New York-Brooklyn 104:112 Chicago-Boston 77:133 Portland-Minnesota 113:105 Atlanta-Denver 106:98 Cleveland-Washington 116:101 Memphis-LA Lakers 88:111 LA Clippers-Miami 98:121

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo