DOBAR POSAO U PHILADELPHIJI: / Dario Šarić i suigrači pojačavaju se prvim izborom ovogodišnjeg drafta

Image
Foto: Screenshot/twitter

Vijest još nije dobila službenu potvrdu, no Associated Press navodi kako je postignut dogovor između NBA klubova Boston Celticsa i Philadelphia 76ersa o zamjeni prava na izbor drafta.

18.6.2017.
20:23
Screenshot/twitter
VOYO logo

Obistine li se tvrdnje 76ersi će svoj treći izbor drafta koji se održava 22. ovog mjeseca poslati u Boston zajedno s izborom prvom kruga iz 2018. ili 2019., a zauzvrat dobiti Bostonovo pravo biranja s čelne pozicije. Trebalo bi to u krug mlade i potentne momčadi čiji je član i hrvatski reprezentativac Dario Šarić dovesti Markellea Fultza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne obraćam previše pažnju na ovo što se događa. Osjećam se blagoslovljenim što sam u ovoj poziji i štogod da se dogodi radujem se što svoj talent odnosim kamo god pošao", kazao je 19-godišnji Fultz koji s jednogodišnje sveučilišne karijere u Washingtonu u NBA ligu donosi zaleđe od 23,2 poena, 5,7 skokova i 5,9 asistencija, koliko je ostvarivao u 36 minuta prosječno kroz 25 odigranih utakmica.

Valja znati da je njegova momčad pritom ostvarila omjer od devet pobjeda i 22 poraza, među kojima i trinaest u isto toliko posljednjih utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Philadelphia je u klupskoj povijesti dosad triput birala prva - Doug Collins stigao im je 1973., Allen Iverson 1996., a Ben Simmons prošle godine.

Inače, Šarić i Joel Embiid, novaci kluba koji su među trojicom najboljih rookieja liga, već spremno dočekuju bekovsko pojačanje u svoje redove:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo