OGLAS

DIVLJANJE U FINALU KONAČNO SANKCIONIRANO: / Kažnjeni Srbi i Crnogorci, smijenjeno čelništvo ABA lige

Image

Vodstvo lige je na današnjoj Skupštini u Banja Luci raspravljalo i o proširenju lige

24.5.2019.
22:33
VOYO logo

Predsjednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović i prvi čovjek Budućnosti Dragan Bokan kažnjeni su sa po 10.000 eura zbog narušavanja ugleda ABA lige.

Kako se navodi, Čović i Bokan su kažnjeni "zbog neodgovarajućih komentara tijekom i nakon finala ABA lige" kojima su oštetili ugled natjecanja i njezinih sponzora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kažnjen je i košarkaš Budućnosti Norris Cole sa 4.000 eura zbog neprimjerenog ponašanja za vrijeme pete utakmice finala doigravanja.

Image
CIBONA PONOVO PREGAZILA CEDEVITU: /

Vukovi na dva koraka od osvajanja prvenstva Hrvatske

Image
CIBONA PONOVO PREGAZILA CEDEVITU: /

Vukovi na dva koraka od osvajanja prvenstva Hrvatske

Finalna serija između Crvene zvezde i Budućnosti obilovala je incidentima i neprimjerenim ponašanjem. Predsjednici klubova optuživali su jedni druge za nerede i manipulaciju navijačima koji su tijekom utakmica zastrašivali, vrijeđali i pljuvali igrače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stižu Grci i izraelci

Vodstvo lige je na današnjoj Skupštini u Banja Luci raspravljalo i o proširenju lige i odlučeno je da grčki klubovi Olympiakos i Panathinaikos, te izraelski Bnei Herzliye, koji se žele priključiti regionalnoj ligi, da u "najkraćem roku" dostave kompletnu dokumentaciju kako bi se moglo raspravljati o njihovom priključenju.

"Skupština je zaključila da je za raspravu o ovoj temi potrebno da ti klubovi dostave kompletnu dokumentaciju, koja također zahtjeva i odobrenje njihovih domaćih košarkaških saveza kojima pripadaju", navodi se u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skupština ABA lige na današnjoj sjednici nije produžila mandat sadašnjoj upravi i donijela je odluku da se "što prije započne postupak" izbora novog vodstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo