Šarić debitirao i pokazao da se na njega itekako može računati

Najveći talent hrvatske košarke, 20-godišnji Dario Šarić odigrao je u četvrtak prvu službenu utakmicu za svoj novi klub, turski Anadolu Efes koji je na svom terenu u susretu 1.

16.10.2014.
22:37
VOYO logo

Šarić, koji odlukom trenera nije igrao u prve dvije utakmice u Turskoj (Kup i prvenstvo), na terenu je proveo 22 minute i ubacio devet poena (šut za dva 4-6, trica 0-1, slobodna bacanja 1-2), te sakupio po tri skoka i asistencije.

Odličan je u dresu Anadolu Efesa bio Amerikanac s hrvatskim državljanstvom Dontaye Draper koji je sa 16 poena bio najefikasniji igrač svoje momčadi. Tome je pridodao i četiri asistencije i jedan skok.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Branitelj naslova, Maccabi iz Tel Aviva u drugom je susretu ove skupine rutinski na svom terenu svladao Limoges sa 92-76. Jeremy Pargo ubacio je 20 koševa za Maccabi, dok je Adrien Moerman ubacio 17 za Limoges.

Berlinska ALBA i CSKA iz Moskve svoj će susret 1. kola u skupini B odigrati u petak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U najzanimljivijem susretu večeri Olympiakos je kao gost svladao Valenciju sa 71-68. Hrvatski igrač Krešimir Lončar postigao je osam koševa za domaće, dok je hrvatski reprezentativac s nedavnog SP u Španjolskoj Oliver Lafayette ubacio četiri poena uz četiri skoka i pet asistencija za goste.

REZULTATI 1. KOLA, SKUPINA A: Anadolu Efes - Uniks 82-76 U petak: Nižnji Novgorod - Dinamo Sassari Real Madrid - Žalgiris

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SKUPINA B: Maccabi - Limoges 92-76 Cedevita - Unicaja 63-78 U petak: ALBA - CSKA Moskva

SKUPINA C: U petak: Panathinaikos - PGE Turow Fenerbahce Ulker - Emporio Armani Barcelona - Bayern

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SKUPINA D: Crvena zvezda - Galatasaray 76-68 Valencia - Olympiakos 68-71 Igrano u srijedu: Laboral Kutxa - Neptunas 88-69

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo