DENVER SMANJIO PROTIV LAKERSA U FINALNOJ SERIJI ZAPADA: / Zvijezda Nuggetsa nokautirala LeBrona Jamesa usred utakmice

Image
Foto: Screenshot: Twitter
Image
Foto: Screenshot: Twitter

Denver je smanjio finalnu seriju na Zapadu na 2:1

23.9.2020.
5:46
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Košarkaši Denver Nuggetsa su u srijedu rano ujutro po hrvatskom vremenu pod balonom u Orlandu pobijedili Los Angeles Lakerse 114:106 i smanjili u finalnoj seriji Zapada na 2:1. Nuggetsi su kontrolirali utakmicu u većem njenom dijelu.

Početkom posljednje četvrtine imali su i 20 poena viška, ali su onda potpuno stali, što su igrači iz Los Angelesa iskoristili i za tri minuta serijom 19:2 vratili neizvjesnost u utakmicu, i da došli na 99:96 šest minuta prije kraja. Polaganjem Jamesa Lakersi su promijenili rezultat na semaforu 101:98 pet i pol minuta prije kraja, ali su onda igrači Los Angelesa promašili pet sljedećih šuteva od čega četiri pokuaja za tricu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Murray je nakon toga zabio dvije trice i odveo svoju momčad do slavlja. OVDJE pogledajte kako je to izgledalo.

Image
[VIDEO] POGLEDAJTE ŠUT KOJIM JE DAVIS ODUŠEVIO SVIJET: /

Još je bolje ono što je napravio nakon što je lopta ušla

Tri igrača u Nuggetsima išla iznad 20 poena

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tri igrača Nuggetsa išla su iznad 20 poena. Radi se o Jamalu Murrayju koji je ubacio 28 poena uz 12 skokova i 8 asistencija, Jeramiju Grantu koji je utakmicu završio s 26 poena i najbolji igrač Denver Nuggetsa, sjajni srpski centar Nikola Jokić koji je ubacio 22 poena uz 10 skokova.

Loša skakačka noć Lakersa

Uz spomenuto, Lakersi su imali i katastrofalnu noć za tricu. Ukupno su gađali 6-26. u odnosu na 11-29. Uz spomenuto, Denver je Lakerse uništio u skokovima. Anthony Davis, Dwight Howard, LeBron James i društvo imali su 25 skokova u odnosu na 44 Denvera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče strijelaca Lakersa, najviše je zabio LeBron James 30 uz 11 asistencija i 10 skokova, što mu je bio 26 triple-double učinak u ovoj sezoni. Junak prošlog dvoboja zabivši tricu za pobjedu Anthony Davis, koji je i sam izjavio da mu je to najvažniji šut u dosadašnjoj karijeri, ovog je puta ubacio 27 uz samo 2 skoka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljiva situacija dogodila se početkom treće četvrtine. Jamal Murray je, prilikom jednog pokušaja bloka, laktom nokautirao Jamesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo