DAN KOJI SE PAMTI: / Hezonja gledao povijesni pothvat Stepha Curryja!

Image
Foto: NBA, EZRA SHAW

Nema kraja čudima i rekordima u režiji Stephena Curryja. U ponedjeljak navečer je ovaj 27-godišnjak postao prvi košarkaš u povijesti koji je u jednoj sezoni NBA lige pogodio više od 300 trica!

8.3.2016.
9:33
NBA, EZRA SHAW
VOYO logo

Dan nakon što su doživjeli posve neočekivani poraz od Los Angeles Lakersa, aktualni prvaci Golden State Warriorsi su pred svojim navijačima svladali Orlando Magic sa 119-113. Trenutno su na omjeru 56-6 i još su uvijek u mogućnosti srušiti rekord Chicago Bullsa koji su regularni dio sezone 1995/96 završili sa 72 pobjede i deset poraza.

Image
KAKAV ŠOK: /

U NBA ligi je odigrana utakmica kojom su profitirale jedino kladionice

Image
KAKAV ŠOK: /

U NBA ligi je odigrana utakmica kojom su profitirale jedino kladionice

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neraspoloženi Hezonja

Još uvijek ne znamo kako će završiti lov na taj rekord, ali zato su Warriorsi u ponedjeljak srušili drugi koji je također bio u vlasništvu Bullsa. Ovo je, naime, Golden Stateu bila 45. uzastopna domaća pobjeda čime je nadmašen doseg Chicaga iz 1996. godine.

Curry je utakmicu zaključio s 41 košem i 13 skokova, pogodivši sedam trica iz 13 pokušaja. Na kontu sada ima 301 tricu ove sezone, a do kraja je ostalo još 20 utakmica! Inače, Curry je i do ove sezone držao rekord s 272 trice u sezoni 2012/13.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još jedno Curryjevo pomicanje granica s parketa je promatrao i naš Mario Hezonja koji je za Orlando odigrao 14 i pol minuta, te upisao četiri koša, tri skoka, jednu asistenciju i tri izgubljene lopte. Šuterski nije bio raspoložen, iz igre je gađao 1-7. U njegovoj su momčadi trojica igrača ubacila po 20 koševa - Aaron Gordon (dodao i 16 skokova), Evan Fournier i Brandon Jennings. Poen manje je imao Victor Oladipo koji je tome dodao i devet skokova, te osam asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stao niz Spursa

Indiana je prekinula pobjednički niz San Antonija od osam utakmica. Pacersi su u svojoj dvorani nadigrali Spurse s 99-91 uz 26 koševa Monte Ellisa i 23 Paula Georgea. Kod Spursa, koje zbog bolesti u obitelji nije vodio Gregg Popovich najbolji su s po 23 poena bili Kawhi Leonard i LaMarcus Aldridge. Indiani je ovo bila tek druga pobjeda protiv San Antonija u posljednjih 17 dvoboja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodajmo za kraj da je Minnesota poražena na gostovanju kod Charlotte Hornetsa (103-108), a naš je Damjan Rudež za Timberwolvese odigrao sedam minuta, te upisao dva poena. Pobjednike je s 34 koša predvodio Kemba Walker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


NBA liga, rezultati:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Charlotte Hornets - Minnesota Timberwolves 108-103 Cleveland Cavaliers - Memphis Grizzlies 103-106 Indiana Pacers - San Antonio Spurs 99-91 Chicago Bulls - Milwaukee Bucks 100-90 New Orleans Pelicans - Sacramento Kings 115-112 Dallas Mavericks - Los Angeles Clippers 90-109 Golden State Warriors - Orlando Magic 119-113

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo