Iz Amerike stigla odlična vijest za hrvatski sport!

Hrvatski košarkaški reprezentativac Damjan Rudež, član španjolske Zaragoze, našao se na meti Cleveland Cavaliersa zbog čega će 10. lipnja otputovati u SAD, piše Gigantes.

2.6.2014.
8:47
VOYO logo

Osim spomenute NBA momčadi koja je zainteresirana za dovođenje 27-godišnjeg hrvatskog krilnog igrača, za njegove je usluge, kako tvrdi Eurohoops, zainteresiran i Uniks iz Kazanja, koji je ove sezone igrao u finalu Eurocupa, u kojem je bolja od njega bila Valencia našeg trenera Velimira Perasovića.

Eurohoops piše kako je Zaragoza upoznata sa zanimanjem jedne NBA franšize za Rudeža, te mu je dala zeleno svjetlo za odlazak u SAD. U tekstu se spominje kako su u Zaragozi svjesni kako bi od eventualnog transfera mogla profitirati svaka strana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rudež je sezonu u španjolskom prvenstvu završio s prosjekom od 10.4 koša, 2 skoka i 1.9 asistencije po utakmici u nešto manje od prosječno 24 minute igre. Slične brojke imao je i u Eurocupu, 10.4 koša, 2.3 asistencije i 1.8 skokova.

Prošlog ljeta je Rudež obnovio ugovor sa Zaragozom za još dvije sezone. To znači da bi bilo koja momčad koja ga želi dovesti ovoga ljeta morala platiti odštetu. U nedjelju je postigao 20 koševa na gostovanju kod Real Madrida, kojim se Zaragoza oprostila od doigravanja Endesa lige u četvrtfinalu. Lako je moguće da mu je to bila i zadnja utakmica u dresu Zaragoze, s obzirom na zanimanje drugih klubova…

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo