ČUDOVIŠTE JE STIGLO U NBA I SRUŠILO REKORD HRVATSKOG KOŠARKAŠA: / Jako brzo je postao miljenik navijača

Image
Foto: Profimedia

Celticsi su u predsezonskoj premijeri u dramatičnoj utakmici slavili protiv Charlotte Hornetsa, bivšeg kluba Kembe Walkera koji je ovog ljeta za velik novac stigao upravo u Boston

7.10.2019.
9:10
Profimedia
VOYO logo

Rijetko kad ćete vidjeti cijelu dvoranu u NBA ligi na nogama zbog igrača koji igra osam minuta na cijelom susretu, pogotovo u bostonskom TD Garedenu gdje je publika navikla na zvijezde i naslove prvaka.

Senegalac Tacko Fall imao je tu čast u sinoćnjem otvorenju predsezone za Boston Celticse. 230 centimetara visoki centar ušao je u igru i odmah počeo raditi ono zbog čega je doveden. u samo osam minuta skupio je dvije monstruozne blokade, pet poena i tri skoka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fall je srušio rekord hrvatskog košarkaša Brune Šundova koji je dosad bio najviši igrač koji je ikad nastupao za slavne Celticse. Šundov je visok 221 centimetar, a u Boston je stigao 2002. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Celticsi su u predsezonskoj premijeri u dramatičnoj utakmici slavili protiv Charlotte Hornetsa, bivšeg kluba Kembe Walkera koji je ovog ljeta za velik novac stigao upravo u Boston.

Kemba je protiv bivšeg kluba odigrao solidnu utakmicu,. Za dvadeset minuta koje je dobio na terenu zabio je 12 poena te četiri puta asistirao. Jayson Tatum predvodio je sve strijelce s 20 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo