CLEVELAND U NOVOM RUHU STIGAO DO VELIKE POBJEDE: / Sjajni LeBron James vukao je momčad u Oklahomi

Image
Foto: AFP, Harry How

Aktualni doprvaci NBA Lige pobijedili su u derbiju večeri Oklahomu

14.2.2018.
10:39
AFP, Harry How
VOYO logo

Na programu NBA lige bilo je šest susreta. Cleveland je pobijedio Oklahoma City 120-112, Toronto je bio bolji od Miamia 115-112, Denver je slavio protiv San Antonia 117-109, Sacramento je pobijedio Dallas 114-109, Milwaukee je porazio Atlantu 97-92, dok je Houston pobijedio Minnesotu 126-108.

Druga pobjeda Cavsa u nizu

FANTASTIČNE ŠUTERSKE VEČERI ŠARIĆA I HEZONJE: Dario vodio Sixerse do pobjede, Benderov Phoenix ponovno ponižen

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bila je to druga pobjeda Cavsa u nizu nakon što su posljednjeg dana dopuštenog roka za razmjene igrača potpuno promijenili izgled svlačionice poslavši Isaiaha Thomasa i Channinga Fryea u LA Lakerse, Jaea Crowdera i Derricka Rosea u Utah Jazz, Dwyanea Wadea u Miami, a Imana Shumperta u Sacramento, dok su put Clevelanda došli Jordan Clarkson i Larry Nance Jr. iz Lakersa, Rodney Hood iz Jazza te George Hill iz Kingsa.

Cavse je do pobjede vukao sjajni LeBron James koji je zabio 37 koševa uz osam skokova i osam asistencija. Bila je to njegova 417. utakmica u karijeri u kojoj je zabio najmanje 30 koševa, te peta ove sezone u kojoj je ubacio najmanje 35 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žižić nije nastupio

"Dobro smo se pripremili za ovu utakmicu i potpuno smo odradili plan igre," kazao je James. Najbolji igrač Clevelenda je istaknuo kako se novi igrači polako uklapaju i nada se kako momčad neće izgubiti zamah zbog brojnih promjena u sastavu.

"Mi i dalje pomažemo jedni drugima, čak i kad ne izgleda da nam to ide sjajno." JR Smith je zabio šest trica za ukupno 18 koševa, Rodney Hood i Jordan Clarkson su dodali po 14 koševa, a Larry Nance Jr. 13 koševa i devet skokova. Hrvatski košarkaš Ante Žižić nije nastupio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Paul George je predvodio Thunder sa 25 koševa, dok je Carmelo Anthony, koji se vratio nakon dvije utakmice pauze zbog ozljede gležnja, dodao 24 koša. Steven Adams je upisao 22 koša i 17 skokova, a Russell Westbrook, koji je također propustio dvije utakmice zbog problema s gležnjem, postigao 21 koš i 12 asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toronto umalo prokockao veliko vodstvo

Toronto je pobijedio Miami 115-112 upisavši šestu uzastopnu pobjedu čime je zadržao vodeću poziciju na Istoku. Zanimljivo, Miami je posljednju četvrtinu dobio s rezultatom 31-17, međutim to nije bilo dovoljno za pobjedu. Toronto je na ulasku u posljednju četvrtinu imao +17 (98-81).

"Bila je ovo grozna utakmica. Umalo smo ispustili dobivenu utakmicu," ljutio se DeMar DeRozan koji je sa 27 koševa predvodio domaći sastav. Kyle Lowry je dodao 22 koša i osam asistencija, a Serge Ibaka 14 koševa i 10 skokova. Kod Miamija najefikasniji su bili Goran Dragić sa 28 koševa, dok je Dwyane Wade, u svom drugom susretu po povratku u redove Heata, upisao 10 koševa, 11 skokova i šest asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Minneapolisu James Harden je predvodio Houston do pobjede protiv Minnesote 126-108. Harden je zabio 34 koša, uz 12 asistencija i šest skokova. Kod Minnesote je najefikasniji bio Kar-Anthony Towns sa 35 koševa i 12 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo