ČISTO SAVRŠENSTVO: / Pogledajte kako je izgledala najbolja večer u karijeri hrvatske zvijezde

Hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović bio je jedan od junaka u pobjedi Brooklyn Netsa protiv Washington Wizardsa 117:80 kojom su Nesti stigli na korak do plasmana u doigravanje NBA lige.

11.4.2015.
11:05
VOYO logo

Bogdanović je za 30 minuta zabio 22 koša, postigavši šest trica iz šest pokušaja. Dodao je i tri skoka i dvije asistencije. Bogdanoviću je to rekord NBA karijere, a do sada je najviše zabio 21 koš.

"Ovo je bila važna pobjeda. Sada smo u dobroj poziciji, no moramo ići utakmicu po utakmicu. Moramo pokušati dobiti sve preostale utakmice," kazao je hrvatski reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Netsi do kraja regularnog dijela sezone imaju još tri utakmice, a za potvrdu ulaska u doigravanje moraju dobiti još jednu. Prvu priliku imat će u nedjelju na gostovanju kod Milwaukeeja, potom će ugostiti Chicago, a u zadnjem kolu gostuju kod Orlanda.

"Bilo bi super kada bi već u nedjelju sve riješili," dodao je Brook Lopez, s 26 koševa i devet skokova najefikasniji igrač Netsa u pobjedi protiv Washingtona. Kod gostiju, koji su već osigurali doigravanje, najefikasniji su bili Bradley Beal sa 24 koša i Marcin Gortat s 21 košem i 16 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U igri za doigravanje još uvijek su i Indiana Pacersi koji su na gostovanju pobijedili Detroit Pistonse 107:103. Indiana je trenutačno deveta na Istoku iza Bostona i Brooklyna i mora se nadati njihovom kiksu u samoj završnici sezone. Pacerse je do četvrte uzastopne pobjede predvodio Rodney Stuckey s 24 koša. Stuckey je stigao u Indianu prošlog ljeta upravo iz Detroita čiji dres je nosio sedam sezona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

C.J. Miles je također ubacio 24 koša, dok je George Hill dodao 13 koševa i devet asistencija. Damjan Rudež nije nastupio za Pacerse. U redovima Detroita, koji je nema izgleda za plasman u play-off, najefikasniji je bio Reggie Jackson s 21 košem i devet asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neizvjesnu utrku za posljednje slobodno mjesto na Zapadu pobjedama su nastavili Oklahoma City i New Orleans. Oklahoma je pobijedila Sacramento 116:103, dok je New Orleans bio bolji od Phoenixa 90:75. Tri utakmice prije kraja sezone oba su sastava izjednačena po broju pobjeda i poraza (43:36), no Oklahoma je u prednosti zbog boljeg međusobnog sraza.

"Drama se nastavlja. No, sve je u našim rukama. Sami odlučujemo o svojoj sudbini. Neće biti lako, no vjerujem u ovu momčad," kazao je Russell Westbrook, s 27 koševa i 10 asistencija najbolji igrač u pobjedničkim redovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

New Orleans je do pobjede protiv Phoenixa predvodio Anthony Davis s 19 koševa i devet skokova. Zanimljivo, Davies je zbog neugodnog udarca u vrat napustio parket u trećoj četvrtini i više se nije vraćao u igru. Kada je on izašao, 'potegnuli' su Eric Gordon s 15 i Tyreke Evans s 14, te Dante Cunningham i Norris Cole s po 12 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brooklyn - Washington 117-80 (Bojan Bogdanović je igrao za Brooklyn 33 minute i postigao je 22 koša)

Detroit - Indiana 103-107 (Damjan Rudež nije nastupio za Indianu)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

LA Lakers - Minnesota 106-98

Orlando - Toronto 99-101

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atlanta - Charlotte 104-80

Cleveland - Boston 90-99

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NY Knicks - Milwaukee 91-99

Houston - San Antonio 103-104

Tekst se nastavlja ispod oglasa

New Orleans - Phoenix 90-75

Oklahoma City - Sacramento Kings 116-103

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Denver - Dallas 143-144 (dva produžetka)

Utah - Memphis 88-89

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo