Ciboni novi šamar za kraj

Košarkaši Cibone oprostili su se od ovosezonskog natjecanja u Eurocupu novim, devetim porazom u desetom ogledu skupine A.

18.12.2013.
22:49
VOYO logo

Za kraj je Cibonu vrlo uvjerljivo, s +24 (92:68), pobijedio konačni pobjednik skupine, talijanski Cantu. Cibona se dobro držala samo tijekom prve četvrtine koja je čak i završena vodstvom hrvatskog predstavnika 23:22, no do poluvremena je domaćin već imao 53:37 i time je još jednom Cibonina europska priča dobila negativan kontekst.

Kod Cibone je jedino zadovoljio Dario Šarić s 22 poena i 12 skokova. Marin Rozić je dodao devet, a po osam su poena postigli Blassingame, Jagodić i Strawberry. Cibona je tako s omjerom 1:9 završila kao posljednja u skupini A.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od ostalih utakmica izdvojimo dobru igru Damjana Rudeža u pobjedi njegove Zaragoze na domaćem parketu protiv Gravelinesa od 86:73. Rudež je postigao 12 poena uz odličan šut: 2-2 za dva poena, 2-3 za tri i 2-2 s linije slobodnih bacanja. Zaragoza je kao drugoplasirana prošla dalje iz skupine D.

Bilbao Basket je na svom parketu pobijedio Oldenburg 90:84, te je kao treći iz skupine B prošao dalje (i Cedevita se probila dalje iz te skupine). Damir Markota je za Bilbao ubacio devet poena uz četiri skoka i jednu asistenciju. Gađao je 0-1 za dva, 2-4 za tri i 3-4 s linije slobodnih bacanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo