CIBONA UVJERLJIVO PORAŽENA OD POSELJDNJE MOMČADI PRVENSTVA: / MZT slavio sa +15 u Draženovom domu

Image
Foto: PIXSELL
Image
Foto: PIXSELL

Cibona se trenutačno nalazi na osmom mjestu sa 22 boda, dok je MZT i dalje posljednji sa 19 bodova

14.1.2018.
16:57
PIXSELL
VOYO logo

Svega 24 sata nakon što su u hrvatskom prvenstvu pobijedili Zabok (97-68), košarkaši Cibone su ponovo morali na parket. U susretu 16. kola regionalne ABA lige 'Vukovi' su u Draženovom domu izgubili od MZT Skopje Aerodroma 77-92.

Cibona je dobro odigrala tek u prvoj četvrtini koju je dobila 19-15, no druge dvije dionice gosti su dobili sa čak 19 razlike (56-37) okrenuvši rezultat. Posebno loše 'vukovi' su izgledali u trećoj četvrtini koju je MZT dobio 30-18. U posljednjoj dionici makedonski sastav je rutinski priveo utakmicu kraju ostvarivši tek treću pobjedu ove sezone. Ciboni je to bio deseti poraz uz šest pobjeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Goste su do slavlja predvodili hrvatski košarkaš Dominik Mavra sa 18 koševa, 10 asistencija i šest skokova, Damjan Stojanovski sa 18 koševa, te Marko Simonovski sa 16 koševa. Kod Cibone najefikasniji su bili Luka Žorić sa 20 koševa i šest skokova, Marko Tomas sa 15 koševa, te Marin Rozić sa 14 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cibona se trenutačno nalazi na osmom mjestu sa 22 boda, dok je MZT i dalje posljednji sa 19 bodova. Zadar zauzima sedmo mjesto sa 22 boda i utakmicom manje, a Cedevita je druga sa 27 bodova i također susretom manje.

Cedevitu večeras očekuje derbi kola protiv Crvene zvezde u Beogradu, dok će Zadar u ponedjeljak ugostiti FMP.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo