CIBONA UPISALA NOVI PORAZ U ABA LIGI: / Nakon dva kola nalaze se pri samom dnu ljestvice

Image
Foto: PIXSELL

Novi poraz zagrebačke košarkaške momčadi na otvaranju nove sezone

8.10.2018.
20:45
PIXSELL
VOYO logo

Košarkaši Cibone u susretu su 2. kola regionalne ABA lige pretrpjeli i drugi poraz, u KC "Dražen Petrović" izgubili su od Igokee sa 84-86 (23-21, 27-28, 22-18, 12-19).

U neizvjesnoj završnici pobjedu gostima donio je Filip Adamović koji je u posljednjih pola minute uspio dva puta probiti obranu Cibone i položiti loptu kroz obruč, prvi puta za vodstvo Igokee 84-82 22 sekunde prije isteka vremena, a drugi put za konačnih 86-84 četiri sekunde prije kraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Loš ulazak u sezonu

U međuvremenu je Igor Marić uspio 10 sekundi prije kraja poentirati za 84-84, no njegov pokušaj trice sa sirenom nije bio precizan. Cibona je pobjedu protiv Igokee "prokockala" u trećoj četvrtini kada nije znala zadržati prednost od 10 pogodaka (70-60) već je nerezonskim rješenjima u napadu i brojnim osobnim pogreškama omogućila gostima brzi povratak u rezultatsku neizvjesnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U posljednjih 10 minuta Cibona je u napadu odigrala daleko lošije no u prve tri četvrtine te je na kraju stigao neugodni poraz. Josip Bilinovac sa 18 i Johndre Leon Jefferson sa 15 koševa bili su najefikasniji kod Cibone dok je Tomislav Zubčić ubacio 24 poena za Igokeu, a Sava Lešić je dodao 19 pogodaka i 15 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo