CIBONA SLAVILA PROTIV KRKE U DRAŽENOVOM DOMU: / Vukovi u napetoj završnici izborili pobjedu

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Cibonu su do pobjede predvodili Filip Bundović sa 19 koševa i šest skokova, Ivan Novačić sa 16 koševa, te Shane Gibson sa 15 koševa

18.11.2019.
20:49
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

U susretu 7. kola regionalne košarkaške ABA lige Cibona je u KC Dražen Petrović pobijedila Krku sa 70:67 upisavši tek drugu pobjedu ove sezone.

"Vukovi" su i ovoga puta plesali po rubu poraza nakon što su ispustili 18 koševa prednosti, no u neizvjesnoj završnici uspjeli su iščupati pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cibona je na koncu prve četvrtine imala 10 koševa razlike (22-12), a minutu prije poluvremena i velikih +18 (40-22). Nažalost, uslijedio je neobjašnjiv pad. Krka radi seriju 26_6 i u posljednju četvrtinu ulazi s dva koša viška (48_46). U posljednjoj dionici gledali smo neizvjesnu borbu, a u posljednju minutu ušlo se rezultatom 65:65.

Bundović najbolji

Cibona je tada radi seriju 4:0 i 15 sekundi prije kraja bježi na 69_65. Osam sekundi prije kraja gosti su smanjili (69:67), no Katić je šest sekundi prije kraja realizirao jedno bacanje za 70:67, a gosti u preostalom vremenu nisu uspjeli izboriti produžetak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cibonu su do pobjede predvodili Filip Bundović sa 19 koševa i šest skokova, Ivan Novačić sa 16 koševa, te Shane Gibson sa 15 koševa. U redovima slovenske momčadi najefikasniji je bio Glenn Cosey sa 31 košem.

Cibona je ovom pobjedom skočila na deveto mjesto, dok je Krka ostala na osmoj poziciji. Drugi hrvatski predstavnik Zadar je posljednji, a u vodstvu je Budućnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo