NELOŠ PAR

CHRIS PAUL U OKLAHOMU SAMO TURISTIČKI: Uskoro se pridružuje još jednoj NBA zvijezdi

Miami je htio Butleru pridružiti Westbrooka kojeg su “gonili”, no nisu uspjeli pa im se Chris Paul sad čini kao dobra opcija

Posljednji potez ludog NBA ljeta dolazak je Russella Westbrooka u Houston Rocketse gdje se upario sa svojim nekadašnjim suigračem Jamesom Hardenom. U Oklahoma Cityju završio je Chris Paul za kojeg se ionako pričalo da je imao problematičan odnos s glavnom zvijezdom Rocketsa te da je u jednom trenu čak i zatražio zamjenu.

Uz Paula dolazi i njegov veliki ugovor te nekoliko vrijednih izbora na draftu za momčad koja je odlučila krenuti ispočetka. Mnogi stručnjaci složili su se da paul neće ostati u Oklahomi, već da će mu se što prije pokušati pronaći drugi klub pošto je već veteran i ne uklapa se baš u planove Thundera.

DROGA, ALKOHOL I DEPRESIJA UNIŠTILI SU MU KARIJERU: Dvostruki NBA prvak dotaknuo novo dno

Kako izvještava dugogodišnji novinar Miami Heralda Barry Jackson, za Paula je zainteresiran Miami Heat koji je ovog ljeta već doveo jednu zvijezdu – Jimmyja Butlera.

Miami je htio Butleru pridružiti Westbrooka kojeg su “gonili”, no nisu uspjeli pa im se Chris Paul sad čini kao dobra opcija. Iako su mu 34 godine, može još uvijek odigrati na visokoj razini.

U run and gun sistemu Rocketsa naigrao se dobrih utakmica, no prošle su ga sezone usporile ozljede. Paul je u prosjeku zabijao 16 poena te je po utakmici imao osam asistencija.

Povratak na Net.hr