CEDEVITA RAZBILA FMP USRED BEOGRADA: / Sjajni Stipanović i Cook režirali su veliku pobjedu

Image
Foto: Pixsell

Moćna predstava Cedevite u Beogradu

17.11.2018.
20:04
Pixsell
VOYO logo

Košarkaši Cedevite pobijedili su u 8. kolu regionalne ABA lige u gostima FMP s 95-81 (25-16, 22-19, 26-19, 22-27). Cedevita je uvjerljivo slavila kod suparnika koji je bolje stajao na ljestvici, a zagrebačka momčad je veliku prednost stekla već u prvoj četvrtini (25-16) i održavala ju je do samog kraja.

Početak meča nije nagovještavao dominaciju gostiju iz Zagreba, no kako je vrijeme odmicalo, Vitamini su sve više dominirali. Pri rezultatu 15:14 Cedevita je napravila seriju i došla do plus devet (25:16) na kraju prve četvrtine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dominacija Zagrepčana

U drugoj dionici Cedevita odlazi na čak 17 poena prednosti, pa pobjeda Zagrepčana teško da je više dolazila pod znak pitanja. Bilo je i 21 razlike u zadnjoj dionici, a na kraju je završilo rezultatom 95:81.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odličnu utakmicu za Cedevitu odigrao je Andrija Stipanović s 21 košem i 13 skokova, a Elgin Cook je dodao 20 koševa i 8 skokova, dok je sprsku momčad predvodio Dragan Apić s 25 koševa i 10 skokova. Cedevita je sada na omjeru od po četiri pobjede i poraza, a isti omjer ima i FMP.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo