Novi krah hrvatskog diva

Pravi su debakl doživjeli košarkaši Cedevite u 7. kolu Eurolige iako se nakon prvog poluvremena dvoboja protiv Armani Milana nije činilo da će biti tako. No, na kraju je domaćin slavio 75:60.

22.11.2012.
22:57
VOYO logo

U prvoj utakmici nakon ostavke trenera Božidara Maljkovića Zagrepčane je vodio Jakša Vulić. I nisu jedini hrvatski predstavnici u Euroligi izgledali loše u prvih 20 minuta, štoviše na veliki su odmor otišli s minimalnom prednošću 37:36. Priključak su držali i najvećim dijelom treće četvrtine - tri minute prije kraja te dionice bilo je samo 49:45 za Milano.

No, tada se dogodio neobjašnjivi pad u igri Cedevite i domaći su košarkaši serijom 12:1 otišli na velikih 61:46, te praktički zaključili priču. Bourousis, Fotsis i Basile su zatrpali koš Zagrepčana u tom razdoblju, a potonuće Vulićeve momčadi se nastavilo i na početku posljednje četvrtine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Raspoloženom Bourousisu se priključio i Langford i prednost Talijana je rasla sve do plus 22 (75:53) u jednom trenutku. Cedevita je u samoj završnici tek ublažila poraz.

Ioannis Bourousis je zaključio ogled s 11 koševa, 12 skokova i dvije asistencije, Antonis Fotsis je dodao 15, a Keith Langford 11 poena. Kod Cedevite je prvo ime bio Miro Bilan s 15 koševa i devet skokova. Cedeviti je ovo bio peti poraz u sedam utakmica u skupini C, čime je umanjila izglede za plasman u Top 16.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo