CEDEVITA DOVELA NOVO POJAČANJE: / Riječ je o igraču koji se s Dončićem popeo na krov Europe

Image
Foto: PIXSELL

Slovenac je stigao kao najnovije pojačanje zagrebačkog kluba

16.12.2018.
13:10
PIXSELL
VOYO logo

Edo Murić, 27-godišnji 203 cm visoki slovenski košarkaški reprezentativac, novi je igrač hrvatskog prvaka Cedevite, objavljeno je u nedjelju na službenom klupskom internetskom portalu.

Murić je posljednji angažman imao u poljskoj Zielonoj Gori, a prethodno je nosio dresove Anadolu Efesa, Banvita, Partizana, Krke, Škofje Loke i Parklja. Prošle je godine bio u sastavu reprezentacije Slovenije koja osvojila naslov prvaka Europe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dosad se tražio

"Možda se zadnje dvije, tri godine malo traži po raznim ekipama, malo nije imao niti sreće, ali u svakom slučaju u ovom trenutku veliko pojačanje za nas i očekujem njegov puni doprinos vrlo brzo", izjavio je po dolasku Murića trener Cedevite Slaven Rimac.

Nakon što je 2017. osvojio Kup Turske s Banvitom, Murić je uoči sezone 2017./2018. potpisao za veliki Anadolu Efes. Tu je u Euroligi imao prosjek od dva poena i dva skoka za 14,5 minuta, a onda je u prosincu prešao u Zielonu Goru u Poljskoj. Ondje je u FIBA Ligi prvaka imao prosjek od 6,83 poena i 3,5 skokova za 19,1 minutu po susretu, a u prvenstvu Poljske bio je na prosjeku od 4,65 koševa i 1,9 skokova za 13 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo