Burna završnica prijelaznog roka: Garnett se vratio u Minnesotu, Dragići u Miamiju

Posljednji trenuci prijelaznog roka u NBA ligi bili su itekako burni pa je došlo do nekoliko zvučnih transfera. Jedan od njih je povratak Kevina Garnetta u Minnesota Timberwolvese.

20.2.2015.
9:21
VOYO logo

Garnett je proveo svojih prvih 12 NBA sezona u Minnesoti i sada se vratio tamo gdje je sve započelo. Pritom je Timberwolvese odveo do jedinih osam pojavljivanja u doigravanju u klupskoj povijesti, a 2004. godine kada je osvojio naslov MVP-a ih je odveo do finala Zapadne konferencije.

Potom je 2007. godine prešao u Boston Celticse i s njima osvojio NBA prsten 2008. godine, a od 2013. godine pa sve do jučer je igrao za Brooklyn Netse. Danas je ovom krilnom centru 38 godina i mladoj momčadi Flipa Saundersa pomoći će kako igrom, tako i svojim savjetima i bogatim iskustvom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi važan transfer koji se dogodio posljednjeg dana prijelaznog roka je odlazak Gorana Dragića iz Phoenixa u Miami Heat, u paketu s bratom Zoranom, za dva picka u prvoj rundi drafta. U poslu su sudjelovale tri momčadi, uključujući Milwaukee i Philadelphia 76erse.

Veliki trade realizirali su Oklahoma City Thunder, Utah Jazz i Detroit Pistonsi. U redove Thundera stigli su Enes Kanter i Steve Novak iz Utaha, te D.J. Augustin i Kyle Singler iz Detroita. Thunder je pak poslao Kendricka Perkinsa, Granta Jerretta u Utah, kao i Reggiea Jacksona u Detroit.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo