banner

PREDIVNO

BRYANTOVA SUPRUGA PRONAŠLA IZGUBLJENO KOBEJEVO PISMO: Sadržaj rasplakao navijače diljem svijeta – ‘Ironično je to što je napravio’

‘Jučer sam pronašla omotnicu s oznakom: Ljubav mog života’

Supruga tragično poginulog američkog košarkaša Kobeja Bryanta, Vanessa Bryant, proslavila je u srijedu 38. rođendan, a tom je prilikom pratiteljima na Instagramu otkrila da je pronašla izgubljenu kovertu s rođendanskom čestitkom koju joj je Kobe pripremio.

“Jučer sam pronašla omotnicu s oznakom: Ljubav mog života. Otvorila sam je na rođendan i to mi je dalo dodatnu snagu da gledam prema naprijed. Ironija je da me je Kobe nacrtao s anđelom, a napravio ga je od jedne moje fotografije. I da se to baš nalazi na omotnici. Nedostaješ mi ljubavi, baš kao i moja mala slatka Mamacita. Zahvalna sam što sam se probudila uz svoje tri slatke djevojčice. Voljela bih da smo svi zajedno”, poručila je Bryantova supruga.

https://www.instagram.com/p/B_0AJnUj3FM/

Podsjećamo u helikopterskoj nesreći u siječnju je poginulo devet osoba, među kojima i njegova trinaestogodišnja kći Gianna. Helikopter se, zbog magle i loše vidljivosti, prednjim dijelom zabio u brdo.

Povratak na Net.hr