BRILJANTAN POTEZ BOGDANOVIĆA: / Jokić na njemu, a iza klupa Nuggetsa - i onda se to dogodilo

Image
Foto: Screenshot

Bojan Bogdanović pokazao moć i napredak u napadanju koša

8.5.2021.
8:56
Screenshot
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović odigrao je najbolju utakmicu u NBA karijeri, a njegov Utah Jazz svladao je noćas na domaćem terenu Denver Nuggetse sa 127-120. Babo je ubacio čak 48 koševa (šut 16-23, trice 8-11), a tome je pridodao 8 skokova i 2 asistencije. Više o tome možete pročitati - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema pisanju američkih medija, hrvatska košarkaška zvijezda puno je slobodnija u napadačkim zadaćama, pa sad puno više ulazi pod koš i šutira, a šut mu je sve bolji. Dobra je to vijest uoči početka doigravanja, u kojem bi Utah mogao igrati značajnu ulogu na Zapadu. Barem prema rezultatima ove sezone, najbolja su momčad zapadne konferencije, ali i čitave lige po skoru 49-18. No, playoff je ipak nešto drugo...

Inače, Bogdanović je pri rezultatu 85:83 za Nuggetse pokazao kako dobro sad napada koš, kad je u kutu sjajno prošao, zaobišao iskoristivši brzinu i nisko težište, jednog od najboljih košarkaša lige Nikolu Jokića i atraktivno zabio na drugi obruč. Zanimljivo, ovu briljantnu akciju Bogdanović je odigrao baš ispred klupe Nuggetsa, kad je Jokić bio na njemu naš je košarkaš bio u samom kutu i odigrao akciju s efektnom završnicom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

OVDJEpogledajte tu akciju, a OVDJE iz drugog kuta.

"Ovo je potez večeri", uzviknuo je uzbuđeni komentator.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo