BOSTON UPISAO 13. POBJEDU U NIZU: / Čovjek s maskom i Celticsi i dalje nezaustavljivo gaze

Image
Foto: Screenshot

Košarkaški Boston Celticsi produljili su niz nepobjedivosti na trinaest uzastopnih utakmica nakon što su u noći na srijedu slavili u Barclays Centru 109-102 protiv domaćih Brooklyn Netsa.

15.11.2017.
8:41
Screenshot
VOYO logo

Čovjek s maskom je, jasno, Kyrie Irving, igrač koji se u ljetnim mjesecima odvojio od LeBrona Jamesa i Cleveland Cavaliersa kako bi sebe mogao promovirati u prvu violinu kluba. Nadalje, s maskom je u ovom trenutku jer mu je suigrač Aaron Baynes laktom u ogledu protiv Charlotte Hornetsa slomio nos što ga nije puno omelo da u ovom ogledu isporuči 25 poena uz pet asistencija u 29 minuta utakmice. Još je bolji bio Marcus Morris s 21 košem i deset uhvaćenih lopti, a kvalitetan i Al Horford koji je ogled zaključio sa 17 poena i jedanaest skokova.

Omjerom najslabija momčad lige, a to su u ovom trenutku Dallas Mavericksi, doživjela je novi poraz. U American Airlines Centru slavili su gostujući San Antonio Spursi 97-91 koji su i dalje bez prve opcije na obje strane terena Kawhija Leonarda i prvog razigravača Tonyja Parkera. Najveći dio posla odradio je LaMarcus Aldridge strijelac 32 poena uz koje je imao i pet skokova i četiri asistencije. Novak Mavsa Dennis Smith Jr. najbolji u poraženoj momčadi s učinkom od 27 ubačenih koševa i šest uhvaćenih lopti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toronto Raptorsi su gostujućom pobjedom, a bilo je 129-113, prekinuli niz od šest uzastopnih slavlja Houston Rocketsa i stigli do svoje osme pobjede u trinaestoj utakmici sezone. Odličan je bio DeMar DeRozan s 27 poena, šest skokova i pet asistencija. Kod Houstona, koji je na omjeru 11-4, najviše je ubacio James Harden (38 poena). Dodao im je šest skokova i jedanaest asistencija, ali i devet izgubljenih lopti.

NBA liga, rezultati:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brooklyn Nets - Boston Celtics 102-109

Houston Rockets - Toronto Raptors 113-129

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dallas Mavericks - San Antonio Spurs 91-97

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo