BOSTON I CLEVELAND NADOMAK FINALA ISTOKA: / Dramatično je bilo u noćašnjim utakmicama

Image
Foto: AFP

Solidna predstava Šarića u trećoj utakmici polufinala Istoka

6.5.2018.
9:00
AFP
VOYO logo

Boston Celtics i Cleveland Cavaliers nadomak su prolaska u finale NBA doigravanja istočne konferencije. Celticsi su u noći sa subote na nedjelju po hrvatskom vremenu i po treći uzastopni put pobijedili Philadelphiju 76-ers nakon produžetaka 101-98 (89-89), dok su Cavsi bili bolji od Toronto Raptorsa 105-103.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HOUSTON RAZBIO UTAH, PELICANSI BOLJI OD PRVAKA: Harden potezom raspametio Salt Lake City

Phila bila u prilici za slavlje, ali...

Što se tiče dvoboja u Philadelphiji, za napomenuti kako je to bila dramatična utakmica. Phila je pri završetku osnovnog dijela utakmice, točnije kod rezultata 87-87, imala napad za pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osam sekundi prije kraja krivo je izvela aut, što je Boston Celtics iskoristio poentiravši za 89-87 tek sekundu i pol prije kraja.

Međutim, talijanski veteran Marco Belinelli je iz kuta, sa zvukom sirene zabio za izjednačenje i produžetke...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poveli i per razlike, no na kraju se prednost istopila

Philadelphia 76ers bila je u psihološkoj prednosti te je povela s pet razlike (94-89). Na koncu, Philadelphijino se vodstvo istopilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nikako Philadelphia nije mogla do poena, a s druge strane je sjajni centar Al Horford uredno 'pospremao' akcije koje je za njega u time-outima crtao trener Brad Stevens i doveo Boston do rezultata 101-98.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pokušao je Belinelli tricom u zadnjoj skundi izboriti još jedan produžetak, ali nije uspio. Boston Celtics je, tako, s(p)retno trijumfirao i poveo u seriji 3-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najraspoloženiji pojedinci u redovima pobjedničke momčadi bili su Jayson Tatum s 24 te Terry Rozier s 18 poena. Joel Embiid (22) i Jonathan Clay Redick (18) predvodili su Philadelphiju 76ers. Istaknuo se i Ben Simmons s osam, odnosno najviše asistencija na meču.

Dario Šarić u novom je porazu bio solidan. Osim tri ukradene i nijedne izgubljene lopte, ubacio je 11 poena te je triput asistirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predstojeći okršaj oba kluba, ujedno i Philadelphijin možebitni oproštaj od doigravanja, na rasporedu je 8. svibnja. Nijedna NBA momčad nije uspjela nadoknaditi zaostatak 0-3 u seriji na četiri pobjede

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo