BOJANA BOGDANOVIĆA NA GOSTOVANJU JE PRATILA HRVATSKA ZASTAVA: / Iza nje s stoji fantastična priča

Image
Foto: Screenshot

Već nekoliko godina, kako se priča na društvenim mrežama, ta zastava stoji na tribinama jer u New Orleansu živi velik broj hrvatskih iseljenika

7.1.2020.
12:21
Screenshot
VOYO logo

Najbolji hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović je u noći s ponedjeljka na utorak po hrvatskom vremenu pružio jednu od najboljih partija od kad igra u NBA ligi. Babo je u pobjedi svog Utah Jazza protiv New Orleans Pelicansa 128:126 na domaćem terenu u Vivint Smart Home Areni u Salt Lake Cityju ubacio season-high 35 poena, uz šut iz igre 11-21, za tri poena gađao je 3-9, imao je i tri izgubljene lopte uz slobodna 10-10. Na terenu je proveo 33 minute.

Najviše je to ubačenih poena za Bogdanovića u ovoj sezoni i trenutno je na prosjeku od 20.5 poena, 4.5 skokova i 2.1 dodavanja po utakmici. Bogdanović je tako postao drugi NBA igrač ikad koji je ostvario tako dobar učinak u poenima, bez skoka, dodavanja, ukradene lopte i blokade. Bivši igrač Allan Houston je 2000. godine Minnesoti stavio 37 uz nulu u navedenim rubrikama. Inače, bila je ovo šesta uzastopna pobjeda za Jazz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
FANTASTIČNI BOGDANOVIĆ ODIGRAO JEDNU OD NAJBOLJIH UTAKMICA KARIJERE: /

Razvalio je Pelicanse i oduševio Ameriku

Image
FANTASTIČNI BOGDANOVIĆ ODIGRAO JEDNU OD NAJBOLJIH UTAKMICA KARIJERE: /

Razvalio je Pelicanse i oduševio Ameriku

Transparent i zastava

Bogdanovićev performans možete pogledati OVDJE, a, ako se malo bolje zagledate u desni kut ekrana, vidjet ćete hrvatsku zastavu na tribinama dvorane u New Orleansu, uz transparent na kojem piše "Pozdrav", a drugi dio poruke nije se mogao vidjeti u televizijskom prijenosu.

Priča o zastavi na tribinama u New Orleansu vrlo je zanimljiva. Ta zastava je na tribinama i u utakmicama u kojim ne igraju Hrvati. Zapravo, teško je pronaći utakmicu na kojoj ta zastava nije razvijena na tribinama u New Orleansu, čak i kad nema puno gledatelja na tribinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već nekoliko godina, kako se priča na društvenim mrežama, ta zastava stoji na tribinama jer u New Orleansu živi velik broj hrvatskih iseljenika, a to je njihov naćin da se "jave" svojima u Hrvatskoj. Eto, bar su sinoć mogli pogledati kako njihov igrač trpa koševe bez zadrške, makar i za gostujuću momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo