BOGDANOVIĆ SE RASPUCAO: / Hrvatski reprezentativac najbolji strijelac utakmice između Hornetsa i Netsa

Image
Foto: AFP, JEFF ZELEVANSKY
8.2.2017.
8:37
AFP, JEFF ZELEVANSKY
VOYO logo

Hornetsi (omjer 24-28) su pobjedu čekali od 21. siječnja kada su trijumfirali protiv istog ovog suparnika, dok Netsi slavlje čekaju od 20. siječnja, odnosno pobjede nad New Orleans Pelicansima.

Sedamnaest poena prednosti imao je domaćin ovog ogleda na poluvremenu utakmice u kojoj su Netsi ponovno bacali lopte na sve strane. Izgubili su ih u Spectrum centru 18, pa u posljednje četiri utakmice prosjek u toj statističkoj kategoriji izgleda prilično loše, prosječno su u tom razdoblju gubili 19,5 lopti po susretu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bogdanović najbolji strijelac

"Ubijaju nas izgubljene lopte jer suparniku omogućuju mnogo lakih koševa. Svi pričaju o obrani, ali smatram da bi trebali i o napadu kako bi se broj izgubljenih lopti smanjio", izjavio je hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović koji je sam toj brojci pridonio sa tri tako prosuta napada.

Inače, upravo je Bogdanović bio prvo napadačko ime poražene momčadi i najbolji strijelac cijelog susreta s 22 ubačena koša (šut 8-15), čemu je dodao i pet uhvaćenih lopti. Sedmorica igrača Hornetsa ubacila su 12 ili više poena, a najbolji među njima bio je Nicolas Batum sa 17 koševa i osam skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poraze nastavljaju nizati i igrači Orlando Magica koji su ostali bez odgovora na napade Houston Rocketsa. Deseti poraz u posljednjih trinaest utakmica stigao je u Toyota centru u kojem je domaća momčad slavila 128-104 predvođena s 25 poena, šest skokova i 13 asistencija Jamesa Hardena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hezonja i Rudež dobili priliku

Za sastav Magica nastupila su obojica hrvatskih košarkaša. Damjan Rudež je za sedam minuta ostao bez ubačaja nakon što je promašio oba pokušaja za tricu, a Mario Hezonja za 14:34 na parketu ostvario učinak od sedam poena (šut 3-6), tri skoka, jedne osvojene i tri izgubljene lopte.

Napeto je do kraja bilo u Dallasu gdje su domaći Mavericksi poraženi od Portland Trail Blazersa 113-114 košem C.J. McColluma (32 poena, sedam posljednjih za svoju momčad) pred sam kraj ogleda. Tri koša manje od njega, uz pet skokova i šest asistencija, dodao je Damian Lillard za pobjedničku momčad. U sastavu Mavericksa Harrison Barnes je ubacio 26, a Dirk Nowitzki 25 poena, među kojima i tricu 3,9 sekundi prije kraja utakmice za prednost domaćina koju je potom poništio McCollum.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NBA liga, rezultati:

Charlotte Hornets - Brooklyn Nets 111-107

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Houston Rockets - Orlando Magic 128-104

Dallas Mavericks - Portland Trail Blazers 113-114

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo