BOGDANOVIĆ SE PRISJETIO DAVLJENJA U PARTIZANU: / 'To je u Srbiji nešto poput odnosa oca i sina'

Image
Foto: Screenshot

Zanimljivu anegdotu ispričao je NBA igrač novinarima nakon utakmice

6.2.2018.
11:38
Screenshot
VOYO logo

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović igra sve bolje u Sacramento Kingsima u svojoj prvoj NBA sezoni. Prosječno zabija 11.2 poena uz 3.1 asistenciju za trenutačno pretposljednju momčad Zapadne konferencije.

BOJAN SREDIO BOGDANA: U dvoboju Bogdanovića hrvatski u potpunosti zasjenio srpskog i odveo Pacerse do trijumfa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zablistao je u pobjedi Kingsa protiv Chicago Bullsa kada je tricom preko dvojice igrača zabio za ključnu prednost. U utakmici je imao 15 poena uz četiri skoka i isto toliko dodavanja.

U razgovoru nakon utakmice američke novinare je zanimalo što misli o sukobima igrača na parketu i izbacivanju sudaca, a Bogdanović se tada prisjetio situacije s Partizanovim trenerom Duškom Vujoševićom kada ga je svojedobno davio za vrijeme utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To možete naći na YouTubeu"

"Sudjelovao sam samo jednom u tučnjavi cijele momčadi. Sam nisam nikad. Trener me jednom izbacio kada sam igrao za Partizan. To možete naći na YouTubeu pod nazivom 'Trener davi Bogdanovića'. To je u Srbiji nešto poput odnosa oca i sina", rekao je Bogdanović sa smiješkom na licu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Košarkaša su iznenadile i neke reakcije navijača na utakmici kada su njegovi Kingsi bili u lošoj seriji: "Iznenadio sam se kada su počeli oduševljeno klicati. U mojoj zemlji bi vikali na njih, ne bi se osjećali baš najbolje. Moramo ih naučiti kako da bolje navijaju za nas", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo