BOGDANOVIĆ OSVETIO ŠARIĆA, EMBIID POPUT BARKLEYA: / Philadelphija u prvoj krizi od dolaska Butlera

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Bogdanović je još jednom odigrao sjajnu utakmicu za Indianu

15.12.2018.
8:10
AFP
VOYO logo

Indiana Pacersi slavili su u Philadelphiji koja proživljava prvu krizu otkako je u momčad stigao Jimmy Butler. Prvi puta ove sezone spojili su dva uzastopna poraza, a sve to usprkos sjajnoj partiji Embiida. Kamerunac je postao prvi igrač Sixersa od Charlesa Barkleyja prije 28 godina koji je ostvario utakmicu s 40+ poena i 20+ skokova. Točnije, Embiid je zaokružio večer s 40 poena i 21 skokom.

Bojan Bogdanović je na parketu proveo 34 minute, a zabilježio je učinak od 18 poena, pet skokova, dvije asistencije i izgubljenu loptu i ovom pobjedom "osvetio" Darija Šarića koji je ove jeseni tradean u Minnesotu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hezonja nije oduševio

U dvoboju prve i treće momčadi Zapadne konferencije, Denver Nuggetsi nadigrali su Oklahoma City. Na ulasku u završne dvije i pol minute utakmice, Nuggetsi su ušli s pet poena prednosti (101:96), a utakmicu su završili nizom 8-2. Nikola Jokić je za jednu asistenciju promašio triple-double, upisao je 24 poena, 15 skokova i devet dodavanja.

New York je slavio kod Charlotte Hornetsa nakon produžetka, Hezonja je za 12 minuta igre upisao pet poena dodavši tri skoka, po asistenciju i osvojenu loptu. Cleveland je poražen od strane Milwaukee Bucksa za koje je Giannis Antetokounmpo upisao 44 poena, 14 skokova i osam asistencija. Ante Žižić nije zaigrao za Cavse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo