BOGDANOVIĆ ODIGRAO STRAŠNU UTAKMICU: / Pogledajte kakav je šou izveo pred svojim navijačima; Bojan igra košarku života

Image
Foto: Screenshot: You Tube
Image
Foto: Screenshot: You Tube

Bojan Bogdanović deseti je put ove sezone zabio najmanje 30 poena

28.1.2020.
7:19
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Nekako u sjeni tragične pogibije jednog od najboljih košarkaša svih vremena Kobea Bryanta (41), njegove 13-godišnje kćeri Gianne Marije Onore, kao i još sedmero putnika u nedjeljnom padu helikoptera u gradiću Calabasasu, noćas po hrvatskom vremenu odigrane su utakmice u NBA ligi.

Houston bez glavnih zvijezda do pobjede u Salt Lake Cityju

Image
NBA UTAKMICE ODIGRANE U SJENI BRYANTOVE TRAGIČNE POGIBLJI: /

Zubac postigao šest koševa u pobjedi, a Šarić pet u porazu

SVE O TRAGIČNOJ POGIBIJI KOBEA BRYANTA I JOŠ OSAM OSOBA MOŽETE ČITATI - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Salt Lake Cityju na parketu Vivint Smart Home Arene ozljedama prorijeđeni Houston Rocketsi pobijedili su domaći Utah Jazz 126:117. Za Rocketse nisu igrali najbolji igrači James Harden i Russel Westbrook. Najbolji hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović još jednom je pokazao svoje kvalitete, te je odigrao odličnu utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bogdanović gađao za tricu sjajnih 7-13

Za 34:48 minuta igre Bogdanović je zabio 30 poena, uz dvije asistencije i jedan defenzivni skok. Imao je i jednu izgubljenu loptu, šut iz igre 10-18, za tricu je gađao sjajnih 7-13, dok je slobodna šutirao sto posto 3-3. I u ovoj je utakmici pogađao svoj dobro poznati step-back šut s trice, po čemu je postao poznat i što je njegov trademark.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atraktivno zabio uz dodatno slobodno bacanje

Također, Babo se iskazao i 17 sekundi prije kraja druge četvrtine, pri rezutatu 39:35 za Houston, kad je dobio loptu na trici, ušao u reket desnim ulazom, i preko suparničkog igrača atraktivno zabio uz dodatno bacanje, koje je iskoristio za tri poena u igri. To možete vidjeti u priloženom YouTube videu gore od 0:25.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bogdanović igra košarku života ove sezone i trenutačno je na prosjeku od 21,1 poena, 4,1 skoka i 2,0 dodavanja po susretu.

Bila mu je ovo deseta utakmica ove sezone u kojoj je zabio najmanje 30 poena. Trenutačno je 22. strijelac lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Eric Gordon odigrao utakmicu karijere

Utakmicu karijere odigrao je Eric Gordon koji je za 38:17 minuta igre utrpao 50 poena uz šest skokova, tri asistencije i dvije izgubljene lopte. Iz igre je šutirao 14-22, za tricu 6-11, dok je slobodna gađao 16-20. Također, bila je ovo prva Gordonova partija ove sezone u kojoj je išao iznad 30 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz njega, u momčadi Houstona potegli su i centar Danuel House Jr. i play Austin Rivers, svaki sa 21 poenom u utakmici (uz 11 skokova Danuela Housa Jr.a) u kojoj su oba započela u petorci i odigrala više od 40 minuta. Što se tiče Utah Jazza, njihov najbolji igrač bio je nominalno prva zvijezda momčadi Donovan Mitchell sa 36 poena, četirima asistencijama i trima skokovima. Centar Rudy Gobert uhvatio je 14 skokova, najviše na utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je ovo treći poraz za Jazzere u posljednje 22 utakmice, unatoč tome što su protiv Houstona imali šut iz igre sjajnih 51% i u kojoj su bili bolji u šutevima iz reketa 56-40. Što se sve događalo u Salt Lake Cityju pogledajte - OVDJE.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati NBA utakmica odigranih 27. siječnja:

Detroit Pistons - Cleveland Cavaliers 100:115 (Ante Žižić nije igrao za Cleveland) Miami Heat - Orlando Magic 113:92 Chicago Bulls - San Antonio Spurs 110:109 (Luka Šamanić nije ulazio u igru za San Antonio) Minnesota Timberwolves - Sacramento Kings 129:133 (produžeci) Oklahoma City Thunder - Dallas Mavericks 97:107 Utah Jazz - Houston Rockets 117:126 (Bojan Bogdanović je odigrao 35 minuta za Utah, zabio je 30 koševa i upisao jedan skok i dvije asistencije)

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo