BOGDANOVIĆ NAJBOLJI STRIJELAC INDIANE U PORAZU OD KINGSA: / Ubacio je 27 koševa i onda promašio pobjedu

Image
Foto: AFP

Hrvatski košarkaš zabio je najviše koševa od svih na terenu, ali nije uspio i onaj odlučujući

2.12.2018.
10:22
AFP
VOYO logo

Bojan Bogdanović je sa 27 koševa imao najbolji učinak u ovoj sezoni i bio prvi strijelac dvoboja Indiane i Sacramenta, ali su Pacersi poraženi na gostovanju u glavnom gradu Kalifornije sa 111-110, a hrvatski je reprezentativac promašio šut koji je mogao donijeti pobjedu njegovoj momčadi.

Bojanov prezimenjak Bogdan Bogdanović je sa 20 koševa i šest asistencija predvodio igrače domaće momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedinu pobjedu od momčadi u kojima igraju hrvatski košarkaši ostvarili su New York Knicksi, u Madison Square Gardenu svladavši Milwaukee sa 136-134 u produžetku. Mario Hezonja je bio u početnoj postavi Knicksa, ali je igrao samo 12 minuta te postigao dva koša (šut 1/2), uz dva skoka i dvije asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostali Hrvati prosječnog učinka

Minnesota je na svom terenu poražena od Bostona sa 118-109. Dario Šarić je za Timberwolvese igrao 20 i pol minuta te za to vrijeme postigao sedam koševa (šut 3/7), imao četiri skoka i jednu asistenciju. Ante Žižić je s klupe odgledao poraz Clevelanda koji je na domaćem terenu izgubio sa 106-95 od Toronta, trenutačno najuspješnije momčadi NBA lige.

Unatoč povratku Stephena Curryja, nakon što je propustio 11 utakmica, Golden State Warriorsi su poraženi sa 111-102 na gostovanju u Detroitu. Curry je ubacio 27 koševa, jedan manje od Kevina Duranta. Detroit su do pobjede predvodili Blake Griffin sa 26 koševa i Andre Drummond sa 16 poena i 19 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo