'Reprezentaciju okružuje previše dušebrižnika koji joj nisu potrebni'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
17.12.2015.
20:25
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska košarkaška reprezentacija, podsjetimo, oprostila se od ovogodišnjeg Europskog prvenstva uvjerljivim 59:80 porazom od Češke u osmini finala natjecanja, pri čemu je uz omjer pobjeda i poraza 3-3 zauzela deveto mjesto ukupnog poretka. Hezonja se osvrnuo na turnir čijoj je skupini C domaćin bio Zagreb pri čemu je, uz izdvajanje utakmice protiv Slovenije, kritizirao posjećenost turnira.

Sramota

“To je bila sramota i za organizatore i nas. U Zagrebu nismo igrali loše, ali u Francuskoj ispod svake kritike. To nije bilo to. Takve utakmice se ne smiju dogoditi. Bila je to najvažnija utakmica prvenstva, a mi smo u njoj bili najslabiji”, kazao je Hezonja koji je u ogledu protiv Češke ostvario učinak od deset poena, devet skokova, ali i pet izgubljenih lopti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tvrdi da je igrao ozlijeđen:

Image
Foto: PIXSELL, Sanjin Strukić
Image
Foto: PIXSELL, Sanjin Strukić

“Imao sam problema s prstom i izbornik mi je rekao neka sam odlučim hoću li nastupiti. Za svoju ću državu jednostavno uvijek igrati i prešao sam preko te ozljede.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On, Šarić i ostali

Dodao je Hezonja da NBA liga nudi velike različitosti u odnosu na Europu, da ne osjeća pritisak zbog usporedbi s Draženom Petrovićem i zaključio da zna što donosi budućnost hrvatskoj košarci. Svjestan je da će ju oblikovati on zajedno s Darijem Šarićem i ostalim nadarenim košarkašima koji će se odazvati pozivu u reprezentaciju nakon što se dogovori ‘što i kako’ te je dodao da onaj dio o dušebrižnicima s početka teksta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo