BENDEROV REKORD SEZONE, ZUBAC VRLO DOBAR: / Hrvatski centri u NBA ligi i dalje impresioniraju učinkom

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Dvojica hrvatskih košarkaša izlazila su na parkete NBA lige u noći na petak

25.1.2019.
8:39
AFP
VOYO logo

Ivica Zubac i Dragan Bender vrlo dobru su iskoristili priliku koju su dobili u noći na petak u utakmicama NBA lige, međutim, niti su Los Angeles Lakersi stigli do pobjede niti je to za rukom pošlo Phoenix Sunsima.

Zubac 10+8

Zubac je bio startni centar Lakersa u 105-120 porazu od Minnesota Timberwolvesa, u petnaestoj utakmici zaredom u kojoj nisu mogli računati na LeBrona Jamesa i trećem uzastopnom porazu. Za nešto manje od 21 odigrane minute postigao je deset poena (šut 5-12) i uhvatio osam lopti pod obručima koje su najbolje napadali Minnesotini Karl-Anthony Towns (27 poena, 12 skokova) i Andrew Wiggins (23 koša, osam skokova). Dario Šarić uzeo je samo dva šuta, pogodio jedan, za četiri poena i šest skokova u dresu Wolvesa kojeg je znojem natapao dvadesetak minuta ove utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
POZNATE PETORKE ALL-STAR UTAKMICE: /

Luka Dončić prvi do LeBrona Jamesa po broju glasova, no nije 'unutra'...

Bender najbolji dosad

Napadački je odličan ponovno bio i Dragan Bender u trećoj uzastopnoj utakmici u kojoj koketira sa pola sata provedenih u igri. Deandre Ayton i Richard Holmes i dalje su na popisu igrača koji ne igraju što znači da je Bender startni centar, a tako je bilo i u 106-120 porazu od Portland Trail Blazersa. Trojica igrača gostujuće momčadi ubacila su 20 ili više, Damian Lillard s 24 poena najviše od svih.

Bender je, pak, ogled završio sa 17 poena (šut 6-12) i tri skoka i tri osvojene lopte u šestom uzastopnom porazu svoje momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Westbrook brutalan

Istaknuti treba i monstruozan - ukupno petnaesti ove sezone i 119. u karijeri- triple-double učinak Russella Westbrooka koji je s 23 poena, 17 skokova i 16 asistencija pomogao Oklahoma Cityju svladati New Orleans. Stephen Curry je s 38 poena predvodio Golden State do pobjede protiv Washungtona.

NBA liga, rezultati:

Oklahoma City Thunder - New Orleans Pelicans 122-116 Washington Wizards - Golden State Warriors 118-126 Phoenix Suns - Portland Trail Blazers 106-120 LA Lakers - Minnesota Timberwolves 105-120

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo