Misterij usred Zagreba: 'To je nemoguce, to se samo moze u Hrvatskoj!'

Zagrebacki gradonacelnik Milan Bandic osvrnuo se na kriticnu situaciju u Ciboni.

9.5.2014.
16:49
VOYO logo

Prvom je prekipjelo Amerikancu Jarelu Blassingameu koji je najavio kako vise nece igrati dok ne dobije zaostatke koji mu se duguju. Na pitanje hoce li biti isplacene place Bandic je odgovorio u svom stilu.

''To je kao da me pitate hoce li ZET-ovci voziti. Igrat ce oni koji ce igrati, a bit ce placeni oni koji ce igrati. Danas nitko nista dzaba ne radi'', rekao je Bandic i za stanje u Ciboni jos jednom optuzio bivsu upravu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Postavite pitanje zasto institucije pravne drzave nisu nasle odgovornim one koji su 10 milijuna eura javnih novaca u Ciboni upropastili. To je pravo pitanje i jos jednom pozivam nadlezne institucije da reagiraju, a mi cemo deckima place isplatiti'', rekao je gradonacelnik i porucio:

''Da nije bilo ovog manifetluka, a zna se tko je bio na celu Cibone, a da nitko nije odgovoran, to je nemoguce, to se samo moze u Hrvatskoj. Ja jos jednom pozivam da se utvrdi odgovornost onih koji su Cibonu doveli do prosjackog stapa. Mi smo u zadnje tri i pol godine sanirali 84 milijuna kuna, a oni su upropastili 75 milijuna. Zamislite koliko bi bili u plusu da oni nisu toliko upropastili. Podnio sam i kaznenu prijavu i nikakav odgovor nisam dobio. Nazalost je to tako''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U subotu u 20:30 sati u Kosarkaskom centru Drazen Petrovic Cibona ce ugostiti Cedevitu, a ovaj dvoboj bit ce presudan u konacnom plasmanu uoci doigravanju jer se nakon toga igraju jos samo tri kola.

Posljednji put ove su se momcadi suocile bas u finalu ABA lige pa ce Cedevita sigurno zeljeti odgovoriti na taj bolan poraz. Trener Cedevite Jasmin Repesa nada se da ce njegova momcad ipak za nijansu biti bolja nego u Beogradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja se nadam da ce utakmica biti dobra i da ce proci u dobroj atmosferi, kao manje-vise sve dosadasnje. Nadam se da cemo biti bolji nego u zadnjoj utakmici. Motivirani jesmo i spremni jesmo, tako da cemo s nase strane napraviti sve da dodemo do vrlo vaznih bodova", zelje su Jasmina Repese.

Trener Slaven Rimac ima drugacije probleme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije idealna situacija, a na neke stvari ne mogu utjecat. Nadam se da ce Blassingame igrati. Mi treneri napravit cemo sve da izdrzi do kraja", nada se Rimac.

"Kako god bilo mi moramo ici do kraja. Obzirom na sve rezultate koje smo postizali bilo bi glupo da sad odustanemo i da nas nesto izbaci iz koncentracije. Mislim da 15-20 dana svi mozemo izdrzati i na najbolji moguci nacin zavrsiti sezonu. Ne mora to biti ni prvo, ni drugo mjesto, ali nema razloga da ne nastavimo s igrama koje smo do sad pruzali", rekao je trener Vukova uz nadu da ce to biti repriza finala ABA lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Utakmice koje smo odigrali do sad su dobar poziv za gledatelje, a sto se tice ekipe - nadam se da cemo odigrat dobru, musku utakmicu", zakljucio je Rimac.

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo