[VIDEO] BABO PROPISNO ŠKOLOVAO AMERIKANCE: / Ovako je bezobrazno najskuplji Hrvat raspametio čitav Phoenix

Image
Foto: Screenshot: Twitter

Bojan Bogdanović očitao košarkašku lekciju Phoenix Sunsima usred Arizone

29.10.2019.
8:49
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Na You Tube kanalu pojavila se kratka snimka predstave Bojana Bogdanovića noćas u Phoenixu po hrvatskom vremenu. Najbolji hrvatski košarkaš ubacio je season-high od 29 poena uz 4 trice. Uz Donovana Mitchella koji je postigao 25 poena a koji je nominalno prva zvijezda momčadi bio je najefikasniji igrač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
BOGDANOVIĆ PRODRMAO NBA: /

Prava 'Boogiemania' zavladala Amerikom; 'Nazvat ću svoje dijete po njemu'

Image
BOGDANOVIĆ PRODRMAO NBA: /

Prava 'Boogiemania' zavladala Amerikom; 'Nazvat ću svoje dijete po njemu'

Društvene mreže gore na spomen Babinog imena

Društvene mreže zapalile su se nakon Babine predstave. Više o tome možete pročitati - OVDJE.

Moćno zakucavanje

Hrvatski košarkaški umjetnik pokazao je sav svoj potencijal u kvalitetu koju ga krasi. Posebno se pamti njegovo zakucavanje u posljednjoj četvrtini utakmice, 6:11 minuta prije kraja iste, pri rezultatu 77:83. Bogdanović je dobio loptu na trici na lijevoj strani parketa, Gobert mu je napravio blok, ušao je u reket pretrčavši svog čuvara i moćno zakucao preko "prekratkog" igrača Sunsa... Tu situaciju možete vidjeti u linku OVDJEod 01:07.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Važno polaganje u samom finišu susreta

Također, 1.45 prije kraja utakmice, pri rezultatu 92:92, zabio je ključno polaganje za opće oduševljenje igrača Jazza i njega osobno. Tu situaciju možete vidjeti OVDJE od 01:37.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošao dvojicu pa zabio iz teške situacije

Odličan je potez Bogdanović napravio na početku utakmice u prvoj četvrtini, točnije 8:43 prije kraja prve četvrtine, kad je dobio jednu loptu, ušao s njom među dvojicu protivničkih igrača u reket, majstoski ih prošao i okružen sad četvoricom u reketu, preko dvojice ispred njega, iz teške situacije položio loptu u koš. To možete vidjeti OVDJE na početku videa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više od Bogdanovićeve igre protiv Sunsa možete vidjeti u vezanim linkovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović briljirao je u dresu Utah Jazza u noći sa ponedjeljka na utorak po hrvatskom vremenu. Babo je u tijesnoj pobjedi svoje momčadi na gostovanju u vrućoj Arizoni nad Phoenixom Darija Šarića 96:95, za 37:19 minuta igre ubacio osobni season – high 29 poena uz 5 skokova i 2 asistencije. Šarić, na drugoj strani, i nije bio tako uspješan. Iako je od svog trenera Monty Williamsa na raspolaganje dobio 20:43, Šibenčanin je imao skroman učinak od 4 poena, 1 skoka i 3 dodavanja.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati:

Phoenix - Utah 95-96 Dario Šarić igrao je 21 minutu za Phoenix i postigao 4 koša (šut za dva 0-1, trica 1-1, slobodna bacanja 1-2) uz 1 skok i 3 asistencije Bojan Bogdanović igrao je 37 minuta za Utah i postigao 29 koševa (šut za dva 4-5, trica 4-8, slobodna bacanja 9-9) uz 5 skokova, 2 asistencije, 2 osvojene lopte i 1 blokadu LA Clippers - Charlotte 111-96 Ivica Zubac igrao je 20 minuta za LA Clipperse i postigao 7 koševa (šut za dva 3-5, slobodna bacanja 1-1) uz 6 skokova, 1 asistenciju i 5 blokada San Antonio - Portland 113-110 Luka Šamanić nije ulazio u igru za San Antonio Mario Hezonja igrao je 19 minuta za Portland i postigao 8 koševa (šut za dva 0-2, trica 2-5, slobodna bacanja 2-2) uz 6 skokova, 1 asistenciju i 1 blokadu Milwaukee - Cleveland 129-112 Dragan Bender nije ulazio u igru za Milwaukee Ante Toni Žižić nije ulazio u igru za Cleveland Atlanta - Philadelphia 103-105 Toronto - Orlando 104-95 Detroit - Indiana 96-94 New York - Chicago 105-98 Sacramento - Denver 94-101 Houston - Oklahoma City 116-112 New Orleans - Golden State 123-134

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo