BABO IMA NOVOG ŠEFA: / Legendarni Dwayne Wade postao je suvlasnik Utah Jazza

Image
Image

Wade je najveći dio svoje igračke karijere proveo u Miami Heatu te je vlasnik te momčadi Micky Arison izrazio razočaranje što se Wade nije odlučio investirati u njegov klub

17.4.2021.
10:57
VOYO logo

Trostruki NBA prvak s Miami Heatom, umirovljeni američki košarkaš Dwyane Wade (39) postao je suvlasnik trenutačno vodeće momčadi u najjačoj košarkaškoj ligi na svijetu Utah Jazza za koji igra i hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović.

"Kao poslovni čovjek i investitor, u ovo partnerstvo unosim i više od svog košarkaškog iskustva. Uzbuđen sam što ću pomoći odvesti Utah Jazz na novu razinu", objavio je Wade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kako nastavljamo graditi nevjerojatnu ostavštinu Utah Jazza, uzbuđeni smo što smo u tu jednadžbu doveli i Dwyaneovo iskustvo i znanje", kazao je većinski vlasnik kluba Ryan Smith.

Image
BOGDANOVIĆ VODIO UTAH JAZZ DO VELIKOG PREOKRETA: /

Hrvatski košarkaš ušao u ulogu glavne zvijezde i odigrao maestralno

Proveo većinu karijere u Miamiju

Wade je najveći dio svoje igračke karijere proveo u Miami Heatu te je vlasnik te momčadi Micky Arison izrazio razočaranje što se Wade nije odlučio investirati u njegov klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razgovarali smo o tome da se pridruži vlasničkoj skupini nakon što se umirovi, ali nije bio spreman posvetiti se tome poslu svo vrijeme. Naravno da sam razočaran što se nije predomislio. No, želim mu sreću i uspjeh u Jazzu", poručio je Arison putem twittera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo