ODLUČIO ULOŽITI

BABO IMA NOVOG ŠEFA: Legendarni Dwayne Wade postao je suvlasnik Utah Jazza

Wade je najveći dio svoje igračke karijere proveo u Miami Heatu te je vlasnik te momčadi Micky Arison izrazio razočaranje što se Wade nije odlučio investirati u njegov klub

Trostruki NBA prvak s Miami Heatom, umirovljeni američki košarkaš Dwyane Wade (39) postao je suvlasnik trenutačno vodeće momčadi u najjačoj košarkaškoj ligi na svijetu Utah Jazza za koji igra i hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović.

“Kao poslovni čovjek i investitor, u ovo partnerstvo unosim i više od svog košarkaškog iskustva. Uzbuđen sam što ću pomoći odvesti Utah Jazz na novu razinu”, objavio je Wade.

“Kako nastavljamo graditi nevjerojatnu ostavštinu Utah Jazza, uzbuđeni smo što smo u tu jednadžbu doveli i Dwyaneovo iskustvo i znanje”, kazao je većinski vlasnik kluba Ryan Smith.

BOGDANOVIĆ VODIO UTAH JAZZ DO VELIKOG PREOKRETA: Hrvatski košarkaš ušao u ulogu glavne zvijezde i odigrao maestralno

Proveo većinu karijere u Miamiju

Wade je najveći dio svoje igračke karijere proveo u Miami Heatu te je vlasnik te momčadi Micky Arison izrazio razočaranje što se Wade nije odlučio investirati u njegov klub.

“Razgovarali smo o tome da se pridruži vlasničkoj skupini nakon što se umirovi, ali nije bio spreman posvetiti se tome poslu svo vrijeme. Naravno da sam razočaran što se nije predomislio. No, želim mu sreću i uspjeh u Jazzu”, poručio je Arison putem twittera.

Povratak na Net.hr