BABO I PACERSI RAZBIJENI U MILWAUKEEJU: / Westbrook i Lillard briljirali u dramatičnom derbiju Zapada

Image
Foto: AFP

Babo i njegova družina teško su poraženi kod Bucksa

8.3.2019.
9:37
AFP
VOYO logo

Bojan Bogdanović i Indiana Pacersi nisu se dobro proveli na teškom gostovanju kod Milwaukee Bucksa. Portland i OKC odigrali su pak utakmicu uz pregršt nervoze, tehničke pogreške i isključenje Jusufa Nurkića.

Dominacija Lillarda

Milwaukee Bucksi bez većih su problema odradili posao protiv Indiane koja je započela ključan niz utakmica u kojima će 15 od 16 dvoboja odigrati protiv momčadi koje će igrati doigravanje. Prva takva ekipa bili su Bucksi, ujedno i najbolja momčad lige. Bogdanović je dvoboj završio sa 17 koševa, pet skokova, asistencijom, dvije osvojene i jednom izgubljenom loptom. Na terenu je proveo 33 minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Derbi na Zapadu, između četvrte i pete momčadi konferencije, Oklahome i Portlanda završio je tek nakon produžetka nakon čudne sekvence krajem regularnog tijeka utakmice. Westbrook je s 37 koševa predvodio pobjednički sastav, Paul George ubacio je 32 uz 14 skokova i šest asistencija, dok je Lillard dominirao s druge strane ubacivši 51 poen, CJ McCollum je dodao 25. Nurkić je do isključenja upisao 13 koševa i 17 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo