ANTE ŽIŽIĆ NADIGRAO BENDERA I SUNSE: / Lakersi preokretom do pobjede, Harden nastavio niz

Image
Foto: AFP, Sean M. Haffey/Getty Images

Hrvatski dvoboj otišao je na stranu nekadašnjeg centra Cibone

22.2.2019.
7:56
AFP, Sean M. Haffey/Getty Images
VOYO logo

Dvije najlošije momčadi NBA lige sastale su se u Clevelandu gdje su Cavsi upisali trinaestu pobjedu sezone protiv Phoenix Sunsa koji su izgubili 16. put zaredom što je rekord franšize. Kevin Love je ubacio 16 poena uz 11 skokova, a izvrsnu utakmicu odigrao je Ante Žižić koji je u izravnom dvoboju nadigrao Dragana Bendera.

Nekadašnji igrač Cibone završio je s 15 koševa u 26 minuta igre, pridodao je 12 skokova, dvije blokade, po jednu asistenciju i osvojenu te dvije izgubljene lopte. Bender je bio daleko skromniji, igrajući devet minuta ostao je bez poena , a uhvatio je tri lopte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Harden ponovno 30 plus

Milwaukee Bucksi svladali su Boston Cetlicse drugi put u tri utakmice ove sezone čime su pobijedili u sezonskoj seriji prvi put u pet godina. Bucksi su i dalje najbolja momčad lige s omjerom 44-14.

Los Angeles Lakersi uspjeli su preokrenuti minus od 19 poena iz treće četvrtine (79:60) protiv Houston Rocketsa. LeBron James ubacio je 29 poena uz 11 skokova i šest asistencija, Brandon Ingram pratio ga je s 27 koševa i 13 uhvaćenih lopti, dok je James Harden (30 poena) trideset i drugu utakmicu zaredom postigao 30+ poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Philadelphia je bez Joela Embiida svladala Miami. Kamerunski centar pretrpio je ozljedu na All Star utakmici i tjedan dana će biti izvan terena. No, odlično ga je zamijenio Boban Marjanović ubacivši 19 poena uz 12 skokova uključivši i tri važna slobodna bacanja u posljednjih devedest sekundi dvoboja.

Svi rezultati:

Milwaukee-Boston 98:97 Philadelphia-Miami 106:102 Cleveland-Phoenix 111:98 Brooklyn-Portland 99:113 LA Lakers-Houston 111:106 Golden State-Sacramento 125:123

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo